News


User avatar
The Fixer
Moderator
Moderator

Samenwerkingsverband Chelsea

New postby The Fixer » 18 May 2016, 00:08

Chelsea-netwerk misleidde KNVB bij overname Vitesse

Image

In 2010 kwam het noodlijdende Vitesse in buitenlandse handen. Vier jaar werd de invloed van Chelsea-eigenaar Roman Abramovich ontkend, maar nu ontrafelt VI operatie Project Sport. Aan de hand van e-mails wordt duidelijk hoe de Arnhemmers doelbewust een Russisch speeltje werden en de KNVB misleidden. Zó eenvoudig is het om een Nederlandse club over te nemen.

Londen, 30 juli 2010

Paul Heagren heeft zijn twijfels. Hoe moeilijk zal de KNVB gaa [...]User avatar
The Fixer
Moderator
Moderator

Navarone Foor

New postby The Fixer » 18 May 2016, 00:13

Foor tekent vierjarig contract

Image

Vitesse en Navarone Foor hebben vrijdagmiddag een handtekening gezet onder een vierjarig contract. De 24-jarige Foor maakt transfervrij de overstap naar Arnhem en is de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen.

Technisch directeur Mo Allach: "Navarone is een dynamische middenvelder die op verschillende posities uit de voeten kan en ook als vleugelspits kan fungeren. Wij verwachten dat hij uitstekend past in de manier waarop Vitesse wil voetballen. Dat een [...]

User avatar
The Fixer
Moderator
Moderator

Zoektocht Vitesse naar nieuwe trainer begonnen

New postby The Fixer » 18 May 2016, 00:29

Image

Met het vertrek van Rob Maas moet Vitesse op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Volgens technisch directeur Mo Allach heeft de club nog met geen enkele kandidaat gesproken. Toch heeft de Arnhemse club wel een schaduwlijst.
Enkele weken geleden werden voorzichtig wat lijntjes uitgegooid naar Alfred Schreuder. De voormalig trainer van FC Twente staat onder contract bij het Duitse 1899 Hoffenheim en heeft inmiddels aangegeven daar te gaan verlengen. Mogelijk is Schreuder los te weken bij de Bund [...]

User avatar
The Fixer
Moderator
Moderator

AVW '66 - Vitesse (di 17/05/2016, 19:30 uur)

New postby The Fixer » 18 May 2016, 00:35

Image Image

Dinsdag 17 mei 2016
19:30 AVW '66 - Vitesse
Sportpark Hamerden (AVW'66) - Brouwerslaan 4 in Westervoort.

Gespeeld 2x
2x winst

Info kaartverkoop:
Toegangsprijs:
8 euro voor volwassenen
5 euro voor kinderen tot 14 jaar

Kaarten zijn op de wedstrijddag verkrijgbaar aan de kassa van Sportpark Hamerden (vanaf 18:00 uur geopend), of in de voorverkoop vanaf 11 mei bij het Clubhuis AVW'66, CIGO Westervoort (Wyborgh), Intersport Luisink Zevenaar.

User avatar
The Fixer
Moderator
Moderator

Mohammed Allach (Technisch Directeur)

New postby The Fixer » 18 May 2016, 00:42

'De schuwe visionair Allach heeft gefaald'

Image

Met het mislopen van de play-offs en het vertrek van trainer Rob Maas is het rampseizoen van Vitesse compleet. Het lijkt in het bijzonder slecht nieuws voor technisch directeur Mo Allach, wiens contract over een half jaar afloopt. VI maakt de balans op na tweeënhalf jaar lang bouwen, ruziemaken én stilzwijgen.

De man die in oktober 2013 in Arnhem begon, loopt over een half jaar uit zijn contract. Allach is hoofdverantwoordelijk voor de sportieve [...]