News


User avatar
nikos demis santi
Forum oldschool
Forum oldschool

Rob lage overleden

New postby nikos demis santi » 01 Feb 2017

Helaas is er weer echte vitesse man overleden.ken hem toevalig erg goed.was jaaren lang masseur therapeut van vitesse en nog voor jeugd.kon altijd zo lachen met die vent.ook bij eendracht was die altijd vroeger te vinden.toen eendracht nog een leuke clup was.gaat je goed daar boven rob en drink nog maar lekker biertje daar boven en helaas hebben ze nooit wat gewonnen die sokkels in het geel zwart. Rob rust zagUser avatar
Lexie
Since 1892
Since 1892

Den Haag - Vitesse (3/2/17)

New postby Lexie » 03 Feb 2017

adovit17.jpg
Image ImageImage

Image

User avatar
Botje
Forum oldschool
Forum oldschool

Vitesse niet blij met mogelijke koper GelreDome

New postby Botje » 07 Feb 2017

Vitesse is niet blij met een mogelijke koper van de Gelredome. Een Amerikaanse investeerder is met eigenaar Spes Bona in gesprek over een overname.
Dat bevestigt directeur Frans Gielgens aan De Telegraaf. Het gesprek met de andere partij is een doorn in het oog van Vitesse, dat het bijna twintig jaar oude stadion zélf wil kopen.
"We zijn hier dus zeker niet blij mee", reageert Joost de Wit, algemeen directeur van Vitesse, in de krant. "Zo’n vastgoedinvesteerder heeft geen binding [...]


User avatar
nikos demis santi
Forum oldschool
Forum oldschool

Vitesse - ajaxis

New postby nikos demis santi » 19 Feb 2017

Gaat weer lekker.en maar klagen over vrijtrap Echt niet was niks aan ns de hand omschakeling van ajax is goed.op naar volgende week maar weer :bigsmile: