Potentiële Spelers

Dump hier alle geruchten over mogelijke transfers van spelers/trainers

Op welke 3 posities moet Vitesse zich in de zomerstop in ieder geval nog versterken?

Doelman
2
4%
Rechtsachter
11
21%
Rechter centrale verdediger
2
4%
Linker centrale verdediger
4
8%
Linksachter
3
6%
Verdedigende middenvelder
2
4%
Centrale middenvelder
5
10%
Aanvallende middenvelder
4
8%
Rechtsbuiten
0
No votes
Spits
8
15%
Linksbuiten
11
21%
 
Total votes: 52

User avatar
The Fixer
Moderator
Moderator
Posts: 376
Joined: 24 May 2016
Gender: Male - Male
Status: Offline

Potentiële Spelers

Unread postby The Fixer » 22 May 2016

FC Transfervrij: Eredivisie-spelers gratis af te halen

Ook met een lege portemonnee is het goed toeven op de transfermarkt. Voetbal International stelde een team samen van Eredivisie-spelers met een aflopend contract.

Doelman: Piet Velthuizen
Piet wie? De laatste keer dat Piet Velthuizen onder de lat stond bij een Eredivisie-wedstrijd, is 560 dagen geleden. De eenmalig international staat ongetwijfeld te springen om zich weer uit de vergetelheid te keepen. Bovendien kan hij met zijn 29 jaar nog wel even mee. Potentieel struikelblok bij een binnenlandse transfer is het forse salaris dat Velthuizen bij Vitesse verdient.

Rechtsback: Mark van der Maarel
Populair bij de supporters, de langstdienende speler uit de selectie en dit seizoen altijd basisspeler. Toch scheiden de wegen van FC Utrecht en Mark van der Maarel binnenkort. Een heel gepolijste speler is de 26-jarige mandekker niet, een uiterst betrouwbare en loyale voetballer is hij wél. Met 166 competitieduels in zijn rugzak kan Van der Maarel voor veel Eredivisie-clubs een waardevolle versterking zijn.

Centrumverdediger: Timothy Derijck
Centrale verdediger en controlerende middenvelder in één, met meer dan 250 wedstrijden in zijn rugzak. De club die aan de haal gaat met Timothy Derijck van ADO Den Haag, krijgt een bijzonder ervaren en veelzijdige speler tot zijn beschikking. De 28-jarige Derijck was bij Feyenoord en PSV te licht voor de Eredivisie-top, maar is voor menig subtopper een directe versterking.

Centrumverdediger: Joey van den Berg
Na vier seizoenen als basisspeler vertrekt Joey van den Berg tot zijn grote onvrede en verrassing van velen door de achterdeur bij SC Heerenveen. De dertigjarige verdediger annex middenvelder is van het uitstervende ras karaktervoetballers. Een echte leider die bereid is het vuile werk op te knappen voor zijn ploeggenoten en een fraaie trap in zijn linkerbeen heeft. Wie pikt dit buitenkansje op?

Linksback: Robbert Schilder
Controlerende middenvelder, linkshalf of linksback. Robbert Schilder is een multifunctionele speler. De dertigjarige Schilder speelde in vier jaar 97 competitieduels voor FC Twente en kwam voorheen uit voor NAC Breda, Ajax en Heracles Almelo. Voor veel Eredivisie-clubs is deze ex-speler van onder meer NAC Breda en Ajax echter een gewaardeerde kracht.

Rechtermiddenvelder: Thom Haye
De 21-jarige Thom Haye heeft de clubs waarschijnlijk voor het uitzoeken. AZ wilde het contract van de talentvolle middenvelder namelijk graag verlengen, maar de jeugdinternational wees een aanbieding van de Alkmaarders af. Zo loopt er na Wesley Hoedt (Lazio) voor het tweede jaar op rij een groot talent gratis de deur uit bij AZ.

Centrale middenvelder: Stijn Schaars
Ook Stijn Schaars hoeft waarschijnlijk niet te wanhopen. Veel Eredivisie-clubs zitten immers te springen om routine en dat is precies wat deze middenvelder in huis heeft. De 32-jarige Schaars speelde in de Champions League, Europa League en heeft namens Oranje een WK, EK en 23 interlands achter zijn naam.

Linkermiddenvelder: Tonny Vilhena
Feyenoord onderneemt nog verwoede pogingen om het contract van Tonny Vilhena te verlengen, maar de 21-jarige middenvelder heeft gezien de belangstelling van grote buitenlandse clubs keuze te over. Vilhena is zonder twijfel de meest gewilde transfervrije speler uit de Eredivisie. Gezien zijn naderende debuut in Oranje, zal de belangstelling alleen maar toenemen.

Rechtsbuiten: Dirk Kuijt
De berichten over gesprekken met Feyenoord doen al tijden de ronde, maar ondertussen heeft Dirk Kuijt nog steeds een aflopend contract. Hij is inmiddels 35 jaar, maar nog lang niet versleten. Afgelopen seizoen was hij van grote waarde voor Feyenoord met negentien goals in de Eredivisie en vier in het gewonnen bekertoernooi.

Spits: Christian Santos
Gratis af te halen in odw, een Venezolaans international die zestien keer scoorde namens een promovendus. De 28-jarige Santos maakte in de winter al duidelijk dat hij niet van plan was bij te tekenen bij nek. De club besloot hem vervolgens naar de bank te degraderen, maar trainer Ernest Faber draaide die beslissing eigenhandig terug vanwege Santos' belang voor de ploeg. Hoewel hij na de winterstop niet meer zo vaak scoorde als ervoor, staat het talent van de aanvaller buiten kijf.

Linksbuiten: Jerson Cabral
Gold bij Feyenoord als groot talent, maar raakte langzaam maar zeker in de vergetelheid. Ook na zijn overgang naar FC Twente in 2013 wilde het niet vlotten met de dribelaar, maar dit seizoen heeft hij bij vlagen zijn oude vorm hervonden. Met zes doelpunten in 24 duels was hij na Hakim Ziyech topscorer van de Tukkers.

http://www.vi.nl/nieuws/fc-transfervrij ... -halen.htmUser avatar
Rooie
Status: Offline

Unread postby Rooie » 26 May 2016

Boymans en Schaars zouden prio 1 moeten hebben bij Mo, maar die is denk ik te druk... Voorbereiden voor de ramadan ofzo

User avatar
LuubHoeffen
Status: Offline

Unread postby LuubHoeffen » 01 Jun 2016

Van Weert (11 goals) transfervrij naar Groningen. Zelfs die had ik liever in de spits gezien dan Dauda.

User avatar
Alteveer
Status: Offline

Unread postby Alteveer » 01 Jun 2016

Net na de competitie is altijd een mooie gelegenheid om transfervrije spelers op te pikken, er zitten prima spelers tussen. Michael de Leeuw en Joey van den Berg zijn wel van die type's die we te weinig hebben bij Vitesse. Lichtvoetige balerina's heb je natuurlijk ook nodig, maar niet een heel elftal vol. Er moet een mooie balans in de selectie komen, dat is Allach nog niet gelukt in al die jaren.

User avatar
LuubHoeffen
Status: Offline

Unread postby LuubHoeffen » 09 Jun 2016

Ota, Yeini, Leerdam en Dauda weg, kan je er mooi Buttner, Schaars, De Leeuw en Haye voor terug halen. Allemaal nog transfervrij ook, bovendien jongens met wat pit in de donder. Krijg je een mooie mix van talenten en ervaring.

User avatar
paul_455
Nieuw
Nieuw
Posts: 1
Joined: 27 May 2016
Gender: None specified - None specified
Status: Offline

Unread postby paul_455 » 09 Jun 2016

Buttner onhaalbaar en de Leeuw heeft al in VS getekend

User avatar
VA1892
Status: Offline

Unread postby VA1892 » 15 Jun 2016

Hopelijk niet nog een heel seizoen met Ota in de basis. Die man kan niet eens fatsoenlijk ingooien, staat verkeerd te dekken, ook geeft hij z'n tegenstander veelste veel ruimte, ook die handjes op de rug, slaat nergens op, zo kan je toch niet verdedigen? Achenteh was ook niet best, al is die gewoon verkeerd gescout, want het is eigenlijk een middenvelder. Wat een miskopen. We spelen trouwens al jaren met een onderbezette linksback positie. Leerdam en Kruiswijk kunnen dat wel, maar die horen daar eigenlijk niet en zijn daarom ook niet zo sterk op die positie. Het is dus zaak om nog een extra linksback te halen.

Er is keuze zat qua transfervrije spelers. Vanaf pagina 2 zijn ze wel haalbaar voor Vitesse denk ik.
http://www.transfermarkt.nl/detailsuche ... he/3884499

User avatar
ernem zuid
Forum oldschool
Forum oldschool
Posts: 94
Joined: 06 Jun 2016
Gender: Male - Male
Status: Offline

Unread postby ernem zuid » 15 Jun 2016

der mot gewoon iets bij komen..

User avatar
NatteNel
Toe dan!
Toe dan!
Posts: 23
Joined: 13 Jun 2016
Gender: Female - Female
Status: Offline

Unread postby NatteNel » 16 Jun 2016

Vitesse kennende komen ze weer met van die afdankertjes.

User avatar
Rem
Forum oldschool
Forum oldschool
Posts: 271
Joined: 01 Jun 2016
Gender: None specified - None specified
Status: Offline

Unread postby Rem » 29 Jul 2016

Als je de transfervrije Pranjic voor een jaartje weet te strikken, dan hebben we best een leuk basisteam. Dat is precies zo'n speler die je mist in de selectie, heeft flink wat ervaring en is 34 klassen beter dan Ota.

http://www.transfermarkt.nl/danijel-pra ... eler/25617

User avatar
Rooie
Forum oldschool
Forum oldschool
Posts: 496
Joined: 27 May 2016
Gender: None specified - None specified
Status: Offline

Unread postby Rooie » 29 Jul 2016

Zet je weer een linksvoor linksachter...

User avatar
Rem
Forum oldschool
Forum oldschool
Posts: 271
Joined: 01 Jun 2016
Gender: None specified - None specified
Status: Offline

Unread postby Rem » 29 Jul 2016

Pranjic weet wel wat verdedigen is, onze linkerkant blijft toch zwak bezet is eigenlijk al jaren zo.
Boilesen of zelfs Schilder zijn allemaal beter dan onze Jap. Kruiswijk of Leerdam op links is ook niks, dus je zal er echt wat bij moeten halen.

User avatar
Rooie
Forum oldschool
Forum oldschool
Posts: 496
Joined: 27 May 2016
Gender: None specified - None specified
Status: Offline

Unread postby Rooie » 29 Jul 2016

Dat bijna iedereen beter is dan Ota hoef je me niet van te overtuigen, maar weer een aanvallend ingestelde speler daar neer zetten lijkt me geen groot succes. Maar de meeste goede backs spelen dan ook in de top vanwege de aanvallende kwaliteiten, zet zo'n marcelo neer bij een Cambuur en je ergert je er ook kapot aan.

Goede linksback is gewoon schaars op ons niveau, ik zou lekker Faye er neer zetten, weer gewoon een jonge eigen Vitessenaar, dan heeft die ook wat meer goodwill bij de supporters en mag foutjes maken...

User avatar
VA1892
Status: Offline

Unread postby VA1892 » 03 Aug 2016

Emanuelson is nogsteeds clubloos. Die kan ook op linksback en heeft ook flink wat ervaring.

Ik las trouwens dat Van der Vaart waarschijnlijk voor 4 ton per seizoen bij FC Midtjylland gaat voetballen. (Zelfde salaris als bijv. Ota en Yeini) Wat overigens het dubbele is wat ze daar gemiddeld verdienen. Die doet het voor Eredivisie begrippen ook nog prima.

User avatar
Rem
Forum oldschool
Forum oldschool
Posts: 271
Joined: 01 Jun 2016
Gender: None specified - None specified
Status: Offline

Unread postby Rem » 05 Aug 2016

De selectie van Vitesse is bijna rond, maar Fraser heeft nog wel een paar wensen, geeft hij aan. De kans is groot dat de Arnhemmers een nieuwe linksback willen halen, aangezien Kosuke Ota tijdens de voorbereiding een matige indruk achterliet. Ook centrale verdediger Maikel van der Werff maakte nog te veel slippertjes. Daarnaast twijfelt Fraser over een linksbuiten.


:respect: Fraser heeft het goed gezien. Ik hoop dan wel op echte versterkingen en geen huurlingen van Chelsea.

User avatar
VA1892
Status: Offline

Unread postby VA1892 » 05 Aug 2016

Büttner kan je proberen, die komt in Rusland toch niet meer aan spelen toe. Misschien huren met optie tot koop. Na z'n vertrek bij Vitesse heeft hij het nergens meer echt laten zien. Verder zijn Emanuelson, Schilder, Drenthe en Braafheid allen clubloos.
Voor linksbuiten zou je Boerrigter een contract voor een jaar kunnen aanbieden, geen idee hoe goed hij nu nog is maar was bij Ajax en RKC natuurlijk geweldig. Wildschut doet het nu ook prima in Engeland. Tighadouini huren is ook nog een optie.
Met die oude spelers moet Mo natuurlijk niet weer met 4/5-jarige contracten gaan strooien, gewoon liefst 1 of max. 2 jaar.
Met onze jonge ploeg is wat ervaring zeker een must.

User avatar
Rooie
Forum oldschool
Forum oldschool
Posts: 496
Joined: 27 May 2016
Gender: None specified - None specified
Status: Offline

Unread postby Rooie » 05 Aug 2016

Boerrigter, doe ff normaal... Die bakte er bij Ajax en Celtic helemaal niks van, vond zichzelf erg goed... Soort jenner type

Tighadouni zou ik dan liever hebben

User avatar
Willem
Status: Offline

Unread postby Willem » 05 Aug 2016

Geen Mocro's meer, dat is hier nog nooit een succes geweest.

User avatar
Damion
Forum oldschool
Forum oldschool
Posts: 104
Joined: 27 May 2016
Gender: Male - Male
Status: Offline

Unread postby Damion » 06 Aug 2016

Vond Aissati en Tighadouini helemaal niet verkeer.

User avatar
maikel1123
+50 posts
+50 posts
Posts: 68
Joined: 30 May 2016
Gender: None specified - None specified
Status: Offline

Unread postby maikel1123 » 06 Aug 2016

Damion wrote:Vond Aissati en Tighadouini helemaal niet verkeer.

Tighadouini?? Die heeft volgens mij niet 1 wedstrijd in het 1e gespeeld..

User avatar
Damion
Forum oldschool
Forum oldschool
Posts: 104
Joined: 27 May 2016
Gender: Male - Male
Status: Offline

Unread postby Damion » 07 Aug 2016

Drie zelfs. Wel invalbeurten: 5, 8 en 26 minuten.
Maar in Jong Vitesse veel gespeeld en zat bij vertrek dicht tegen de basis aan. Dat liet hij dan elders ook zien.

User avatar
maikel1123
+50 posts
+50 posts
Posts: 68
Joined: 30 May 2016
Gender: None specified - None specified
Status: Offline

Unread postby maikel1123 » 07 Aug 2016

Dus 3 invalbeurten betekend voor jou dat het een succes is geweest? Daarbij die aissatti was ook niet alles.

User avatar
Damion
Forum oldschool
Forum oldschool
Posts: 104
Joined: 27 May 2016
Gender: Male - Male
Status: Offline

Unread postby Damion » 07 Aug 2016

Probeer even goed te lezen. Ik beoordeel hem ook op zijn ontwikkeling en progressie bij de O19. Waar jij hem niet vaak of nooit heb zien spelen, als ik het zo in schat.
Aissati speelde in een seizoen bijna alle wedstrijden en scoorde 6 keer. Niet slecht voor een middenvelder.

User avatar
maikel1123
+50 posts
+50 posts
Posts: 68
Joined: 30 May 2016
Gender: None specified - None specified
Status: Offline

Unread postby maikel1123 » 07 Aug 2016

Willem zegt dat het geen succes was de mocro's bij vitesse. Ik ben het daar mee eens. Als jij al vind dat iemand een succes, of in jou woorden niet verkeerd is na 3 invalbeurten dan heb je geen verstand van voetbal. Aissati met 6 goals in 1 seizoen als aanvallende middevelder goed noemen gaat er bij mij ook niet in.

User avatar
nikos demis santi
Forum oldschool
Forum oldschool
Posts: 817
Joined: 25 May 2016
Gender: Male - Male
Status: Offline

Unread postby nikos demis santi » 09 Aug 2016

Ook jij zit er welles naast rooie rotzak


Return to “Transfers & Geruchten”

Who is online

Users browsing this forum: Krabber and 0 guests