Guus Hiddink praat met Vitesse

Dump hier alle geruchten over mogelijke transfers van spelers/trainers
User avatar
Lexie
Since 1892
Since 1892
Posts: 983
Joined: 24 May 2016, 12:00
Gender: Male - Male
Status: Online

Guus Hiddink praat met Vitesse

Unread postby Lexie » 02 Dec 2016, 14:03

Guus Hiddink bezoekt training en praat met Vitesse

Een opvallende bezoeker vanochtend bij de training van Vitesse. Guus Hiddink was aandachtig toeschouwer op Papendal. De Achterhoeker heeft nog altijd een adviseursfunctie bij Chelsea. Vrijdagmiddag praat hij met technisch directeur Mo Allach.

Hiddink werkte in het verleden bij de Engelse topclub als trainer en doet momenteel op vrijwillige basis nog wat 'advieswerk'. Omdat Vitesse een samenwerking heeft met Chelsea, vooral waar het gaat om de verhuur van spelers, is de link met Hiddink snel gelegd. De Varssevelder gaf ook aan vaak Chelsea-huurlingen te bekijken.

Geen conclusies

Behalve bij Chelsea in Londen heeft Hiddink ook veel Russische contacten, omdat hij daar bondscoach was. Vitesse is in handen van een Russische eigenaar, Alexander Chigirinisky. Die is weer bevriend met Chelsea-baas Roman Abramovitsj. Het is overigens niet waarschijnlijk dat aan de komst van Hiddink allerlei conclusies verbonden moeten worden. Dat bevestigde later ook directeur Joost de Wit.

Kennis en ervaring

De Wit zei dat het bezoekje al langere tijd gepland stond. De algemeen directeur gaf aan dat technisch directeur Mo Allach vrijdagmiddag met Hiddink om tafel gaat om vooral over de verhuurde spelers van Chelsea te praten. 'Het is natuurlijk prachtig dat een man met zo veel kennis en ervaring met ons in gesprek wil. Zoiets pak je met beide handen aan.'

Toch is het wel opvallend dat de voormalig bondscoach van Nederland, Zuid-Korea, Australië en ook Rusland juist nu aanwezig is op Papendal. Het gaat sportief niet goed met Vitesse. Tijdens de training ging Hiddink ook in gesprek met Mo Allach, die later opdook.

Op dit moment verhuurt Chelsea Nathan, Miazga en Baker aan Vitesse. Hiddink bekeek onlangs ook de thuiswedstrijd van Vitesse tegen PSV in stadion Gelredome.

De 70-jarige Achterhoeker had geen behoefte om zich op Papendal te laten interviewen. 'Ik wilde hier eens een kijkje nemen', zei Hiddink. Vitesse heeft in de competitie al zes wedstrijden niet gewonnen en speelt komende zaterdag thuis tegen PEC Zwolle.

Guus_Hiddink_2012.jpg


Image ImageImage

Image

User avatar
mark1984
+100 posts
+100 posts
Posts: 150
Joined: 26 May 2016, 19:18
Gender: Male - Male
Status: Offline

Unread postby mark1984 » 02 Dec 2016, 15:59

Zou een stunt zijn.. ideaal voor die jonge gastjes. Maar reken er maar niet op :W


Return to “Transfer Geruchten”

Who is online

Users browsing this forum: Majestic and 0 guests