Tweede & Derde Divisie 2017/2018

Voetbal uit het binnen- en buitenland
User avatar
The Fixer
Moderator
Moderator
Posts: 440
Joined: 24 May 2016, 12:54
Gender: Male - Male
Status: Offline

Tweede & Derde Divisie 2017/2018

Unread postby The Fixer » 26 May 2016, 12:22

ImageUser avatar
The Fixer
Moderator
Moderator
Posts: 440
Joined: 24 May 2016, 12:54
Gender: Male - Male
Status: Offline

Unread postby The Fixer » 26 May 2016, 12:23

FOX gaat Tweede Divisie omarmen en mogelijk Katwijk en VVSB live uitzenden

FOX Sports gaat de Tweede Divisie omarmen en prominent uitzenden. Achter de schermen is de laatste tijd onderhandeld met belangenorganisatie CVT (Centraal Overleg Topklasse) en een voorstel voor vijf jaar is op komst. FOX wil iedere speelronde minimaal één wedstrijd live uitzenden (maximaal drie) en van alle duels worden samenvattingen gemaakt. Alle tweededivionisten dienen nog wel afzonderlijk akkoord te gaan. In de loop van juni zal de informatie aan de clubs worden gepresenteerd. In de beoogde plannen wordt de live wedstrijd met drie camera’s vastgelegd. De overige duels worden met één camera geregistreerd. In de toekomst, wellicht al in het seizoen 2017-2018, wordt mogelijk een schakelprogramma gemaakt. Voorwaarde is dan wel dat de wedstrijden gelijktijdig beginnen. Regionale omroepen In het televisiepakket zijn ook de regionale omroepen meegenomen. Die krijgen van hun regioploegen een samenvatting van drie minuten aangeleverd en dienen vanaf maandagavond 22.00 uur het samenvattingsprogramma met alle wedstrijden uit te zenden. Alle ploegen uit de Tweede Divisie krijgen voor hun clubwebsites een samenvatting van drie minuten toegezonden. De plannen van FOX behelzen alleen de Tweede Divisie. De clubs hoeven daarvoor niets te betalen, maar ontvangen ook geen televisiegeld. Voor de Derde Divisie is geen interesse.

http://voetbalindebollenstreek.nl/fox-g ... 7s1Thei.97

User avatar
LuubHoeffen
Status: Offline

Unread postby LuubHoeffen » 30 May 2016, 21:19

GVVV, Lienden, TEC en De Treffers zijn allemaal goed te bereizen. Ik denk dat ik wel wat wedstrijdjes ga mee pakken. Ook een mooie zaak dat we op FOX en waarschijnlijk bij omroep Gelderland het een en ander kunnen volgen.

User avatar
The Fixer
Moderator
Moderator
Posts: 440
Joined: 24 May 2016, 12:54
Gender: Male - Male
Status: Offline

Unread postby The Fixer » 01 Jul 2016, 14:52

Fraaie affiches bij aftrap Tweede Divisie

Image

Algeheel amateurkampioen Excelsior Maassluis en cupfighter VVSB treffen elkaar zaterdag 13 augustus bij de officiële aftrap van de Tweede divisie. Om 18.00 uur beginnen zij aan hun allereerste wedstrijd in de nieuwe competitie.

In de eerste speelronde van de Tweede divisie staan verder onder meer de wedstrijden Barendrecht-Spakenburg, HHC-GVVV en Jong Sparta Rotterdam-Jong AZ op het programma. Een dag later, zondag 14 augustus, gaat AFC op bezoek in Enschede bij Jong FC Twente en neemt De Treffers het op tegen UNA.

Image

Zaterdag presenteert de KNVB de volledige competitieprogramma's aan de deelnemende clubs in de Tweede en Derde divisie. De programma's zijn tot stand gekomen nadat de deelnemende clubs een voorkeursdag en -aanvangstijd bij de KNVB hebben aangegeven.

Ook is er in het competitieprogramma zo goed als mogelijk rekening gehouden met sportieve principes als voldoende rust tussen de wedstrijden, een evenwichtig uit- en thuisritme en een eerlijke verdeling van het aantal thuis- en uitwedstrijden voor en na de winterstop voor alle clubs.

http://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetba ... de-divisie

Lees alles over de nieuw gevormde Tweede divisie:
http://www.knvb.nl/competities/tweede-divisie


Return to “Voetbal Algemeen”

Who is online

Users browsing this forum: Bink, Majestic and 0 guests