Rusland waarschuwt de NAVO

http://www.complottheorist.nl
User avatar
Lexie
Since 1892
Since 1892
Posts: 1073
Joined: 24 May 2016
Gender: Male - Male
Status: Offline

Rusland waarschuwt de NAVO

Unread postby Lexie » 16 Jun 2016

Rusland waarschuwt de NAVO

Een Russische diplomaat heeft de NAVO woensdag gewaarschuwd hun maritieme vloot in de Zwarte Zee niet verder uit te breiden. Een dergelijke strategie zou de veiligheid in de regio in gevaar brengen en de banden met Moskou verder verslechteren, aldus Andrei Kelin.

Eerder deze maand reageerde Moskou geprikkeld nadat een Amerikaans oorlogsschip met een nieuw raketsysteem de Zwarte Zee was opgevaren.

Volgens internationale afspraken mogen oorlogsschepen van landen die niet aan de Zwarte Zee liggen niet langer dan 21 dagen daar aanwezig zijn. NAVO-leden Turkije, Roemenië en Bulgarije liggen wel aan de Zwarte Zee. Rusland zelf heeft een vloot in de haven van Sebastopol.

„Als er een beslissing wordt genomen om een permanente vloot op te zetten, werkt dat destabiliserend. Dit is geen NAVO-zee,” aldus Kelin tegen Russische persbureaus. „Ik denk niet dat dat onze relatie met de NAVO zou verbeteren.”

NAVO-baas Jens Stoltenberg haalde woensdag opnieuw uit naar Rusland vanwege het schenden van de wapenstilstand in het oosten van Oekraïne. „Rusland steunt de rebellen met wapens en ander materieel en trekt troepen samen langs de grens met Oekraïne. We roepen Rusland opnieuw op te stoppen met het destabiliseren van Oekraïne.”

Begin juli vindt er in Warschau een NAVO-top plaats over de situatie in Oekraïne en de gespannen relatie met Rusland.


Image ImageImage

Image

User avatar
ernem zuid
Forum oldschool
Forum oldschool
Posts: 94
Joined: 06 Jun 2016
Gender: Male - Male
Status: Offline

Unread postby ernem zuid » 16 Jun 2016

schijt russen :fy:


Return to “NWO - Conspiracy”

Who is online

Users browsing this forum: Krabber and 0 guests