Henk Parren vervangt Breeman in RvC

User avatar
The Fixer
Moderator
Moderator
Posts: 375
Joined: 24 May 2016, 12:54
Gender: Male - Male
Status: Offline

Henk Parren vervangt Breeman in RvC

Unread postby The Fixer » 18 Jul 2017, 04:11

Henk Parren vervangt Breeman in RvC

Image

Henk Parren neemt per 15 juli de taken van Gerrit Breeman over in de Raad van Commissarissen. Parren maakt als afgevaardigde vanuit Supportersvereniging Vitesse al langer onderdeel uit van het Stichtingsbestuur. Eén van de plaatsen in de RvC wordt benoemd door het Stichtingsbestuur.

Gerrit Breeman vertrekt om persoonlijke redenen. “Ik merkte al snel dat de combinatie van taken bij Volkshuisvesting Arnhem en Vitesse lastig te combineren bleken. Dat mag niet ten koste van Volkshuisvesting, noch van Vitesse gaan. Ik streef ernaar om zaken goed en zorgvuldig in te vullen, dat is voor mij een principieel gegeven. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om mijn taken bij Vitesse te beëindigen. Mijn tijd bij Vitesse was kort en fantastisch. Vanaf nu volg ik Vitesse weer vanaf de Charly Bosveld tribune.”

Parren neemt de vacante positie in de RvC vanaf medio juli in. Parren: “Al jarenlang zet ik mij met hart en ziel in voor onze prachtige club en haar supporters. Met genoegen neem ik mijn verantwoordelijk door de positie, als afgevaardigde vanuit het Stichtingsbestuur, in de RvC in te vullen. De visie van Vitesse staat als een huis en dat willen we steeds verder ontwikkelen.”

Stichting Betaald Voetbal “Vitesse-Arnhem”, ook wel Stichtingsbestuur genoemd, is de houder van het gouden aandeel van Vitesse. Supportersvereniging Vitesse en Business Club Vitesse-GelreDome zijn hierin vertegenwoordigd. Stichting Betaald Voetbal “Vitesse-Arnhem” is gerechtigd één persoon te benoemen die zitting neemt in de Raad van Commissarissen van Vitesse. Het gouden aandeel dat in handen is van het Stichtingsbestuur zorgt voor het waarborgen van de identiteit en continuïteit van Vitesse.

Vitesse bedankt Breeman voor zijn bijdrage en betrokkenheid en zien hem graag terug als supporter op de Charly Bosveld-tribune (Oost).

https://www.vitesse.nl/nl/nieuws/detail ... man-in-rvcUser avatar
Rem
Forum oldschool
Forum oldschool
Posts: 248
Joined: 01 Jun 2016, 18:01
Gender: None specified - None specified
Status: Offline

Unread postby Rem » 18 Jul 2017, 05:32

Die Parren zuigt zich zo lekker omhoog. Maar laat de supporters wel al jaren in de stront zakken. :r


Return to “Organisatie”

Who is online

Users browsing this forum: Majestic and 0 guests