Fraser is klaar bij Vitesse

Vitesse-trainer Henk Fraser lijkt klaar bij Vitesse, daarmee is hij bezig aan zijn laatste halfjaar bij de Arnhemse club. 

Dat liet de trainer met meerdere uitspraken doorschemeren bij het NOS-programma Studio Voetbal.

Presentator Tom Egbers opende het gesprek met Fraser als volgt. 'Zit je lekker daar?', de trainer reageerde als volgt. 'Laat ik voorop stellen, het is een warme club, dat compliment wil ik wel maken.'

Daarmee ging Fraser al niet 100 procent achter zijn werkzaamheden bij Vitesse staan. Dat bleek later ook toen de hoofdcoach zei dat hij het voor 95% onwijs naar zijn zin heeft bij Vitesse. Voor vijf procent dus niet, daarmee doelde de trainer ook op de bemoeienissen van de commissarissen Oyf en Merkel, waarover Omroep Gelderland al eerder berichtte. 'Ik doe gewoon mijn werk hoor, maar zij hebben mijn werk zeker niet gemakkelijker gemaakt.'

'Ik ben er voor mezelf wel uit'

De vraag of Fraser volgend jaar nog trainer van Vitesse is bleef dus niet uit. 'Ik ben er voor mezelf wel uit', zei de coach. 'Wij ook', grapte oud-Vitessenaar Pierre van Hooijdonk daarna.

Columnist Özcan Akyol, die ook aan tafel zat, ging vervolgens nog iets dieper op de antwoorden van de trainer in. 'Als jij niet meer voor je visie kan staan, is het dan klaar?' 'Ja', antwoordde Fraser.

Daarna volgde misschien wel het meest veelzeggende antwoord. Akyol vroeg: 'Is het reëel dat dat gaat gebeuren?' 'Ja,maar ik heb beloofd daar verder niet over uit te wijden.'

'Schijnvertoning'

Vitesse-supporters op Twitter waren niet blij met de vertoning van Henk Fraser bij Studio Voetbal. 'Dit is een schijnvertoning.' De naam van Peter Hyballa, die gister ook aan tafel zat bij Studio Voetbal, wordt ook al geopperd als opvolger door een enkele supporter. 


Bron:  Gld.nl

 

Reacties

Lexie 026 op maandag 18 december 2017 09:09
[url=https://www.gelderlander.nl/vitesse/trainer-henk-fraser-stopt-na-dit-seizoen-bij-vitesse~af966f12/]Henk Fraser stopt bij Vitesse[/url]
Lexie 026 op maandag 18 december 2017 14:57

Snap dat gelul niet van sommige. Hij heeft het prima gedaan. Dat hij wordt tegen gewerkt is typisch Vitesse. Hou eens op zeg.

Snap dat gelul niet van sommige. Hij heeft het prima gedaan. Dat hij wordt tegen gewerkt is typisch Vitesse. Hou eens op zeg.
Gast
donderdag 17 oktober 2019

Captcha afbeelding

Social updates

Pinned Items
Recent Activities
  • Henry Henriquez heeft zich aangemeld
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
  • Vitesse Forum is nu vrienden met Lexie 026
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Er zijn hier nog geen activiteiten

Groepen

Partner


Laatste reacties

Zuid Feest bij speciaal Airborne-duel
22 september 2019
Uiteindelijk toch nog feest
Toon Stoned Fortuna Sittard-fans alleen welkom in uitvak Vitesse
21 september 2019
Beetje overdreven maar wellicht nodig

Recent online