"Ik ben ervan overtuigd dat onze kwaliteiten dan vanzelf bovendrijven"

Van de laatste zes competitiewedstrijden won Vitesse er slechts één, maar Guram Kashia verwacht beterschap na de winterstop.

Woensdagavond speelde de ploeg van Henk Fraser met 2-2 gelijk tegen Willem II en na vijftien wedstrijden staat de ploeg zevende, waarbij de achterstand op nummer zes Feyenoord drie punten is. "We merken nu hoe zwaar het seizoen werkelijk is", vertelt Kashia in gesprek met De Gelderlander

"De gevolgen van de Europa League hakken er enorm in. Een groepsfase is voor Vitesse een nieuwe gewaarwording. We wisten dat er naast de lusten ook lasten zouden zijn. We wisten dat we voor de winterbreak de schade zoveel mogelijk moesten beperken. Dat gaat met hangen en wurgen."

Na de winterstop is Vitesse niet meer Europees actief en dan vallen de Arnhemmers terug in het ritme van één wedstrijd per week. "In de winter kunnen we uitrusten. Ik ben ervan overtuigd dat onze kwaliteiten dan vanzelf bovendrijven. Wij worden na de winter veertig procent beter. Dat weet ik zeker. Dit is gewoon een heel goede groep met een heel goede trainer."

De aanvoerder van de ploeg neemt het op voor Fraser: "Ik weet dat bij voetbal graag naar één persoon wordt gewezen. Maar de trainer treft geen blaam. Die eist honderd procent van ons. Het programma is gewoon loodzwaar. We maken een slijtageslag mee."

Bron: Goal.com

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 17 oktober 2019

Captcha afbeelding

Social updates

Pinned Items
Recent Activities
  • Henry Henriquez heeft zich aangemeld
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
  • Vitesse Forum is nu vrienden met Lexie 026
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Er zijn hier nog geen activiteiten

Groepen

Partner


Laatste reacties

Zuid Feest bij speciaal Airborne-duel
22 september 2019
Uiteindelijk toch nog feest
Toon Stoned Fortuna Sittard-fans alleen welkom in uitvak Vitesse
21 september 2019
Beetje overdreven maar wellicht nodig

Recent online