By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Oussama Tannane geniet van waanzinnige wereldgoal

Oussama Tannane schoot zaterdag tegen Sparta een vrije trap als een kanonskogel binnen. Van pakweg 30 meter. Zo zag de perfectie er dus uit.

Hij straalde van oor tot oor. Geen wonder. Oussama Tannane produceerde tegen Sparta een goal, die de wereld over ging. Onbedaarlijk hard, zwiepend in de kruising. Waanzinnig.

,,Ik train er veel op", zei hij. ,,Dan belanden de ballen ook in het vanghek of ergens in de struiken. Maar dit is heel erg mooi. En we winnen er mee."

Snelheid

Hij scoorde op dergelijke wijze wel vaker. Helaas werd de snelheid van zijn schoten nog niet gemeten. Maar dat was ruim boven de 100 kilometer per uur. ,,Ja, het zijn wel zeldzaam mooie goals", sprak Tannane. ,,Het is ook een opzettelijke zwabberbal. Zo scoren geeft een onbeschrijfelijk gevoel. Euforie."

De goal paste bij zijn vorm. Tannane is het creatieve brein van Vitesse. Hij maakt de acties, hij creëert de kansen. ,,Ik voel me heel erg goed. Dat komt ook door de voorbereiding. Die heb ik drie jaar niet gehad. Bij Saint-Étienne niet. Bij FC Utrecht en Vitesse niet. Ik stapte door transferzaken elke keer pas laat in. Maar in de voorbereiding leer je de spelers kennen. De speelwijze. Ik ben ook superfit aan de competitie begonnen. Dat neem ik ook mee."

Spartaans scheermes

Tannane sprak over al het vertrouwen. Van de club, de trainers, de medespelers. Hij voelde ook het Spartaanse scheermes. Meer dan eens werd Tannane neergehaald. ,,Ik zei vorig jaar al: ik ben het beste op 10. Achter de spitsen. Dit is 100 procent genieten. En dat doen we ook voor de staf. Zo is een roerige week op mooie wijze afgesloten."

Daarbij beleefde iedereen een noviteit. Uit angst voor de corona-uitbraak ging de wedstrijdbespreking niet in groepsverband, maar via WhatsApp. ,,We kregen de aanwijzingen in tekst. Kort en bondig. Ieder individueel. Dat is totaal anders. Maar ook erg fijn. besprekingen zijn doorgaans lang. Dit was lekker kort. Dat mogen ze blijven doen."

Bron: Gelderlander

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 23 januari 2021

Laatste reacties

Video's - Ultra Fanatiek
07 oktober 2020
Lekker
Video's - Ultra Fanatiek
07 oktober 2020
Lekker
Zo gaat dat in Arnhem
19 februari 2020
👌
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

4 Leden
48 Bezoekers