•   Guram Kashia 37gk reageerde
  Ester Bal strijkt neer bij FC Den Bosch

  Ester Bal is aan de slag gegaan als communicatie-adviseur bij FC Den Bosch. Bal verwierf in het verleden landelijke bekendheid als perschef van Vitesse.

  Daar werkte ze zestien jaar en viel ze op doordat ze vaak geen blad voor de mond nam. Bal figureerde ook met grote regelmaat in de columns en boeken van auteur Marcel van Roosmalen.

  In 2014 moest Bal vertrekken bij Vitesse na een meningsverschil met de toenmalige Arnhemse clubleiding. Het leidde tot protesten onder de supporters van de club, waar Bal zeer populair was.

  FC Dordrecht
  Na haar vertrek bij Vitesse werkte Bal nog een tijdje bij FC Dordrecht, waarna ze uit de voetballerij verdween.

  Bij FC Den Bosch is Bal op 1 november aan de slag gegaan voor 32 uur per week. Maandagavond was ze al aanwezig bij de uitwedstrijd van FC Den Bosch tegen Jong PSV (0-1-winst).

  Jordania
  Uit haar tijd bij Vitesse is Bal bekend met zowel FC Den Bosch-directeur Paul van der Kraan, die daar destijds dezelfde functie bekleedde, als met de familie Jordania. Vader Mehrab was destijds eigenaar van Vitesse, zoon Kakhi is nu de baas bij FC Den Bosch.

  FC Den Bosch zat zonder manager communicatie sinds Roel van der Krabben bij de reorganisatie van dit voorjaar moest vertrekken. Die reorganisatie ging vooraf aan de overname van de club door Kakhi Jordania.

  Succes Ester ♥

  Bron & foto: bd.nl
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Unable to load tooltip content.

Volgende wedstrijd

Programma Vitesse

Vitesse - Excelsior
 1.   18th jan, 2019 20:00
AZ - Vitesse [BEKER]
 1.   22nd jan, 2019 20:45


| Ultras Arnhem | Disclaimer