•   nikos demis santi reageerde
  Bero baalt verschrikkelijk van verlies Vitesse

  NOU WIJ OOK!

  Drie tikken in drie weken. Voetbaltechnische armoede. Maar Vitesse gaat de play-offs wel halen, stelt Matus Bero.


  In de lichaamstaal zit alle wanhoop opgesloten, zo vlak na het verlies bij FC Groningen (2-1). Matus Bero loopt met gekromde rug, alsof het leed van de wereld op zijn schouders rust, door de spelerstunnel. De ogen van de Vitessenaar slaan dof uit, om de mond zit een verbeten trekje. Hij zucht. En hij zucht nog eens.

  ,,Ik zit er helemaal doorheen”, bekent de Slowaak in Arnhemse dienst. ,,Niet te geloven. Weer een goal tegen in de laatste minuut. Weer geen tijd om dan de schade nog te repareren. En weer die immense teleurstelling. We krijgen wel tikken, zeg. Niet normaal.”

  Bero (23) wijst op de bijkomende schade. Vitesse staat nog vijfde, maar morst punten bij de vleet. De teller staat nu op 33 verloren punten. Dat is hoger dan de oogst na 21 wedstrijden.

  Play-offs
  ,,We geven alles”, zegt Bero. ,,Ik vond ons voetbal in delen van de wedstrijd ook goed. Maar het is niet goed genoeg. Dan nog, ik ben ervan overtuigd dat wij de play-offs gaan halen. We moeten onze kwaliteiten alleen beter benutten.”

  De Slowaak is daar in Groningen zelf het toonbeeld van. Na de openingsgoal van Kaj Sierhuis is hij van controleur voor de verdediging veranderd in aanvallende middenvelder. Van nature zijn plek. Dat doet de Arnhemse equipe goed.

  ,,Ik speel waar de trainer me nodig heeft”, antwoordt Bero politiek correct. ,,Maar in principe ben ik een 8 en geen 6. Een aanvallende middenvelder. Dan kan ik met mijn loopvermogen van waarde zijn, denk ik.”

  De Slowaak kijkt even op. ,,Ik klaag niet over het systeem of mijn positie in het team”, zegt hij dan beslist. ,,Elke coach heeft zijn tactiek. Wij moeten het concept zo goed mogelijk uitvoeren. Ik kan alleen zeggen dat we allemaal ons uiterste best doen. We balen nu ook verschrikkelijk van het verlies. We gaven niet veel weg, al creëerden we ook niet veel kansen. Dan valt die goal in de laatste minuut alsnog. Dat is heel erg zuur.”
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Unable to load tooltip content.

Scoreboard

Uit het archief

Partner

Zoeken

Laatste reacties

Vitesse haalt Noorse middenvelder met ijzersterke wedstrijdmentaliteit
28 januari 2020
Mooi, en nu nog een linksback erbij.
Arnhemmers schuwen Ajax niet op jacht naar De Kuip
25 januari 2020
Komt allemaal goed haha
Arnhemmers schuwen Ajax niet op jacht naar De Kuip
24 januari 2020
Whahahahahahaha hopen dat die Marok nog niet fit is dan...
Vitesse haalt Noorse middenvelder met ijzersterke wedstrijdmentaliteit
24 januari 2020
Jat liever spits erbij gezien ben je weer klaar

Laatste bezoekers