Introduction
Gemeenschappelijke vrienden.
Nog geen connecties
Vastgezet
Recent Activities
 •   Rawi Weeber reageerde
  TIJD VOOR ACTIE!!!!

  Nu het er steeds meer op lijkt dat het bestuur er..
  TIJD VOOR ACTIE!!!!

  Nu het er steeds meer op lijkt dat het bestuur er puinhoop van maakt (en dan met name de Algemeen Directeur en de RvC) is het de vraag, hoe nu verder?

  De enige bestuurder die boven alle twijfel goed werk verricht is de Commercieel Directeur die de businessclub weer bijna op het oude niveau terug heeft en prima deals heeft gesloten met sponsoren. Over de technisch directeur kunnen we daarnaast nog twijfelen aangezien die goede en verkeerde dingen gedaan heeft.

  Even een kleine opsomming van fouten die het bestuur gemaakt heeft :
  - De huur van Gelredome opzeggen, vervolgens 4,5 jaar niets doen en pas de laatste maanden via de rechter het gelijk proberen te halen. Daarbij gebruiken ze ook.nog een zeer zwakke argumenten en klopt er niets van de juridische onderbouwing.
  - Alle documenten mbt de overname laat naar de KNVB sturen en er daarbij foutief vanuit gaan dat de KNVB de overname in twee stappen zal zien. Hierdoor zijn er twee gemiste en mislukte transferperiodes waardoor de club ook sportief in de problemen kwam. Het lijkt erop dat men bij de overname te weinig of geen juridisch advies vooraf ingewonnen heeft danwel dat de vaste advocaten van Vitesse het verkeerde advies gegeven hebben.
  - De enige actieve bestuurder van de RvC zit tevens in het Stichtingsbestuur waardoor hij zichzelf moet controleren en zichzelf mag (her)benoemen. Daarbij worden de wettelijke zittingstermijnen genegeerd en ruimschoots overtreden.
  - De huidige Algemeen Directeur geeft al twee jaar aan een andere functie te willen omdat hij zichzekf ongeschikt vind voor deze functie. Hoe kan je als club in twee jaar tijd nog geen enkele stap gezet hebben om überhaupt maar te lijken voor een capabele vervanger?
  - Als laatste kan ik ook niet anders dan benoemen dat onder het huidige bestuur de band tussen de club en de supporters wederom alleen maar verder uit elkaar gegroeid is mede doordat de club op veel punten niet of te laat communiceert. Zo mist er al jaren een visie van war de club nu precies wil en hoe ze dat willen bereiken. En bovenal, hoe wij daar als supporter bij betrokken zijn/worden.

  Ik ben in ieder geval klaar met dit bestuur en zal er alles aan doen mijn onvrede over zoveel amateurisme te laten blijken. De vraag is, hoe denken jullie hier over?


  TEKST VAN YATSEMATA

  > Lees meer ...
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Er zijn hier nog geen activiteiten
Unable to load tooltip content.

Scoreboard

Laatste nieuwsberichten
Partner

Zoeken

Groepen

Laatste reacties

Zo gaat dat in Arnhem
15 januari 2022
Haha lekker
Video's - Ultra Fanatiek
07 oktober 2020
Lekker
Video's - Ultra Fanatiek
07 oktober 2020
Lekker
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

12 Leden
40 Bezoekers