Deze website heeft een SSL certificaat

Een uitgebreid gevalideerd SSL-certificaat of EV-certificaat (EV-SSL, Engels: Extended Validation Certificate) is een X.509-certificaat uitgegeven door een certificaatautoriteit (CA) via het public key infrastructure-systeem.

Een EV-certificaat voldoet aan specifieke eisen omtrent identiteitscontrole. Aan deze eisen moeten uitvoerig voldaan zijn voordat een certificaat wordt toegekend door een CA. Certificaten uitgegeven door een CA onder de EV-richtlijnen zijn niet structureel verschillend van andere certificaten en bieden bijgevolg geen betere encryptie dan andere, goedkopere certificaten. Ze zijn echter wel voorzien van een CA-specifieke identificatie zodat EV-ondersteunde software deze certificaten kan herkennen.

Lees Meer
  861
  0
861
0

Website updates

Momenteel proberen wij de website voor iedereen overzichtelijk en leuk te houden. Uiteraard kunnen er fouten ontstaan door bepaalde updates.

Kom je een fout tegen of wil je iets vertaald hebben dat nog in het Engels is. Klik dan hier om contact op te nemen!

Vast bedankt!!

Binnenkort meer...

  4946
  0
4946
0

Startpagina

Vastgezet
Recent Activities
 •   Leintje Boeije reageerde
  Interesse in Vitesse vanuit Turkije en Qatar
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
 • Wilfried ten Haaf is nu vrienden met Natte Nel
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
 •   Zuid reageerde
  Beste Burgemeester en Wethouders,

  Als inwoners van de gemeente Arnhem ..
  Beste Burgemeester en Wethouders,

  Als inwoners van de gemeente Arnhem hebben wij ervoor gezord dat jullie als wethouders op zo'n prachtige zetel mogen plaats nemen aan de tafel van Burgemeester en Wethouders.
  Dit om de belangen te behartigen van de inwoners die op u gestemd hebben en die nu een beroep op u doen.

  De SBV Vitesse een stukje Arnhems erfgoed, waar menig Arnhemmer interesse in toont of via het live wedstrijden bezoeken of hun team te volgen via tv en/of radio . Dat er veel Arnhemmers een geelzwart hart hebben is wel te zien geweest in de afgelopen maanden aan akties en crouwdfunding wat bijna twee miljoen aan sponsorgeld opgeleverd heeft. Nu is het de beurt aan het zakenleven van Arnhem en omstreken. Een stukje Arnhem wat bestaat sinds 1892 mag gewoon niet verloren gaan.
  De club heeft positieve signalen ontvangen en is hoopvol gestemd over het behalen van het streefbedrag van 5 miljoen euro.
  Dus ook de supporters uit de zaken wereld zetten hun beste beentje voor.

  Algemeen directeur Edwin Reijntjes reageert op de totstandkoming van de STAK: “Het voortbestaan van de club is hetgeen dat telt in deze tijd. De opbrengsten vanuit de verkoop van certificaten van aandelen zijn hiervoor brood nodig."
  Daarom doen wij, als inwoners van de Gemeente Arnhem en als Vitesse supporters een nadrukkelijk verzoek aan de raadsleden en de Burgemeester van de Gemeente Arnhem om het zakenleven een sein af te geven om samen gehoor te geven aan de oproep van dhr. Reijntjes en de Vitesse supporters om deel te nemen aan STAK -"Sterkhouders Vitesse Arnhem’" en voor een aantal aandelen te gaan.

  Het kan toch niet zo zijn dat u willens en wetens niets wil doen om straks wellicht geen betaald voetbal meer te hebben in de hoofstad van Gelderland of als het tot een definitief goed einde komt wel weer voor een kwartje op de eerste rij gaat zitten bij thuiswedstrijden.

  Kom op Burgemeester en Wethouders help mee om ook uw club overeind te houden en geef het goede sein af aan de bedrijfs wereld. Het mag toch niet zo zijn dat bestuurlijk wanbeleid zal gaan leiden tot een definitief afscheid.
  Als u als gemeente bestuur geen financiële bijdrage, om wat voor reden dan ook, kunt geven, zou u dan minstens bereid willen zijn om vanuit het stadhuis openlijk steun te geven en het bedrijfsleven te bewegen en te enthousiasmeren een brede steun aan Vitesse te geven? Alle hulp is welkom, juist nu, ook van jullie!

  Geachte Burgemeester en Wethouders,
  Ik vraag u dit verzoek op de agenda te zetten en te bespreken bij een eerst volgende raadsvergadering.

  Ik hoor graag van u.
  Met vriendelijke groet,
  Arie Willemsen.

  > Lees meer ...
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
 • Norman Heffner heeft zich aangemeld
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
 • Zondag 19 mei speelt Vitesse in de laatste wedstrijd van het seizoen..
  Zondag 19 mei speelt Vitesse in de laatste wedstrijd van het seizoen 2023|2024, tegen Ajax. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt in GelreDome. De Theo Bos-tribune (Zuid) is reeds uitverkocht en we kunnen al rekenen op ruim 18.000 wedstrijdbezoekers. Samen sluiten we het seizoen af in een (sfeer)vol GelreDome!  "Complimenten aan onze supporters!"

  We blikken vooruit op de laatste wedstrijd van het seizoen met Edward Sturing: "We bereiden ons voor als iedere andere wedstrijd en willen, net als de afgelopen wedstrijden, goed voetbal op de mat leggen." Tevens stemt een goedgevuld GelreDome Sturing tevreden: "Het is fantastisch dat we, wederom, op een goedgevuld GelreDome kunnen rekenen komende zondag. Complimenten aan onze supporters!"  Let op: het is komende zondag niet mogelijk om bij de Rijnhal te parkeren.

  > Lees meer ...
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Er zijn hier nog geen activiteiten
{loadmodule mod_easyblogticker, Laatste ...
Lees Meer
  15962
  0
15962
0

Chatbox

Lees Meer
  980
  0
980
0

Meldingen beheren

Door een update werden er veel mails verzonden naar bezoekers van onze website.
Dit is nu aangepast. Mocht het toch teveel zijn, dan kun je dit via instellingen aanpassen.

  803
  0
803
0

Testpagina

Lees Meer
  141
  0
141
0

Programma

Lees Meer
  2977
  0
2977
0

Livestream Gelredome

Livebeelden Geldredome 

  14166
  0
14166
0

Ongeldige mailadressen

Er zijn aardig wat accounts aangemaakt, dank daarvoor. Om het aanmelden niet te lastig te maken is het niet nodig om te activeren via een e-mail.Helaa ...
Lees Meer
  11801
  0
11801
0

WK 2018 kalender

Download alle wedstrijden van WK 2018 Rusland naar jouw kalender. De data worden automatisch aangepast, zodat je altijd de laatste data bij de hand he ...
Lees Meer
  10833
  0
10833
0

Wedstrijd EK 2024

Partner

Zoeken

Laatste reacties

Voorlopig nog geen duidelijkheid ️
17 mei 2024
Schiet maar op
RIP Richard Wien
09 april 2024
RIP
RIP Richard Wien
15 maart 2024
RIP Maat! Gone but never forgotten
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Mooie tijden beleefd helaas mocht ook jij niet oud word...
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

10 Leden
34 Bezoekers