Niet ingelogd

Inloggen Nieuw account

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Reddingsplan in voortbestaan bedreigd Vitesse afgeblazen na uitblijven van huurverlaging

Een mogelijk reddingsplan van Vitesse met ondernemer Maasbert Schouten als centrale figuur is stukgelopen op een weigering van stadioneigenaar Michael van de Kuit om een huurverlaging te accepteren. Dit melden bronnen rond de Arnhemse club, die een spannende week tegemoet gaat in de strijd om het voortbestaan.

Lees Meer
  391
  0
391
0

Voorlopig nog geen duidelijkheid ️

De licentiecommissie van de KNVB beslist deze week nog niet over de proflicentie van onze club. Dat laat de voetbalbond desgevraagd weten. Er wordt pas in de komende weken duidelijkheid verwacht.

Vitesse moet van de licentiecommissie voor vrijdag 17 mei orde op zaken hebben gesteld, anders verliest de Arnhemse club de licentie om volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie te mogen spelen. De beslissing van de licentiecommissie omtrent de proflicentie volgt echter pas in de dagen of weken na de deadline. De vijf vrijwilligers van de commissie hebben de tijd nodig om alle aangeleverde documenten van Vitesse te beoordelen.

Lees Meer
  230
  1
230
1

RIP Richard Wien

Rust zacht! Mooie mafketel. 💛🖤

Rust zacht...

RIP Wien
  1811
  8
1811
8

Hollywood aan de Rijn

De ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op bij het op vele fronten in crisis verkerende Vitesse. Naast het opstappen van hoofdtrainer Phillip Cocu is de hekkensluiter in de Eredivisie nu geconfronteerd met een ernstige complicatie in het slepende goedkeuringsproces van de beoogde overname door de Common Group van de Amerikaan Coley Parry. De nieuwste ontwikkeling legt een bom onder de overnameplannen van Parry, de Amerikaanse zakenman die al veertien maanden geleden op Papendal werd gepresenteerd als beoogde nieuwe eigenaar.


Vitesse-vlaggen bij stadion GelreDome


Het forensisch accountantsbureau Integis, dat door de licentiecommissie is ingehuurd om onderzoek te doen naar zowel het verleden van Vitesse onder de eerdere Russische eigenaren als de financiële achtergrond van de Common Group van Parry, is met dat tweede deel van de onderzoeksopdracht vastgelopen, melden goed ingevoerde bronnen.


Lees Meer
  2626
  3
2626
3

Grote problemen voor Vitesse

Er zijn 'ernstige complicaties' opgetreden rond de beoogde overname van Vitesse door de Common Group, meldt De Telegraaf. Er is een groot financieel gat ontstaan, omdat Sam Helmy - compagnon van Coley Parry - is afgehaakt.

Met Helmy is ook de grote Egyptische financier die de deal mogelijk zou maken afgehaakt, klinkt het. Helmy hengelde het leeuwendeel van de financiering binnen. Plots moet Parry, die dertien maanden geleden door Vitesse gepresenteerd werd als beoogde eigenaar, de overname solistisch rondmaken. 'De financiering door een lid van de Sawiris-familie, de rijkste familie van Egypte, was een belangrijke kurk waar de deal op dreef, maar die is Parry nu kwijt', schrijft de krant.

Lees Meer
  1074
  1
1074
1

Gaan we de trekker eruit trekken?!

Het systeem waar deze website op draait is verouderd.
Momenteel ben ik een backup aan het maken om daarna updates te draaien en te migreren naar Joomla 4.

Ik heb hier geen lekker gevoel bij en mocht het mislukken dan maak ik (bij genoeg animo) een nieuwe Wordpress forum. En anders gaat de stekker eruit.

Klik hier om te stemmen!

De Aftrap is nostalgie, gewoon zo laten!
8 stem(men)
URL behouden en een nieuw systeem bouwen met oldschool forum
13 stem(men)
URL behouden en een nieuw systeem bouwen zonder forum
2 stem(men)
Het is zoals het is! Aan alles komt een einde
0 stem(men)
Ultras Arnhem website:
Houden, Stoppen of vernieuwen?
Lees Meer
  1645
  0
1645
0

Bestel nu jouw seizoenkaart 2023|2024

Klik hier voor meer informatie!
Lees Meer
  1847
  0
1847
0

Door corona is het behelpen: "Complete staf valt weg"

Het is behelpen bij Vitesse, waar van de week liefst acht mensen positief werden getest. Ondanks alles probeert de club zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het duel met Sparta op zaterdagavond. Volgens verdediger Danilho Doekhi staat alles bij de club even op zijn kop bij de club.

Lees Meer
  6354
  0
6354
0

Van de Kuit dreigt met faillissement voor Vitesse

Vitesse is het al geruime tijd niet eens met de ontwikkelingen rondom het Gelredome. De Arnhemse voetbalclub moet wel de volle mep voor de huur betalen, terwijl het daar geen gebruik van maakt. Vastgoedmagnaat Michael van de Kuit weigert dat en dreigt met een faillissement voor de voetbalclub.

Lees Meer
  8027
  0
8027
0

RIP Bosko

​Mooi ♥

  8174
  0
8174
0

'Vitesse slaat nieuwe weg in: dagen van interim-trainer Sturing lijken geteld'

De kans is klein dat interim-trainer Edward Sturing ook volgend seizoen aan het roer staat bij Vitesse. Dat meldt Voetbal International. De Arnhemse club wil na de aanstelling van technisch directeur Johannes Spors een andere weg inslaan.

Lees Meer
  8810
  0
8810
0

UEFA verplaatst EK naar 2021

Het EK gaat komende zomer niet door. Dat heeft de UEFA vandaag besloten, zo meldt de Noorse voetbalbond. Daardoor kunnen de competities, onder meer in de eredivisie, deze zomer worden afgerond. Het EK, dat in 12 landen gespeeld zou worden, stond gepland van 12 juni tot 12 juli. De Europese voetbalbond moet het nieuws nog wel officieel bevestigen.

Lees Meer
  8431
  1
8431
1

Zo gaat dat in Arnhem

Intro tekst

  9590
  2
9590
2

Verslag: Vitesse – Ajax (beker)

Nancy op Noord
d.d. 12 februari 2020: Vitesse – Ajax (bekerduel)

En de hele dag ben ik er al druk mee, eigenlijk al de hele week: op het werk, bij mijn vrienden, thuis … de bekerwedstrijd tegen 020 in de kwartfinale.

Foto: Wil Kuijpers
Lees Meer
  9398
  4
9398
4

Vitesse haalt Noorse middenvelder met ijzersterke wedstrijdmentaliteit

Sondre Tronstad vervolgt zijn voetbalcarrière bij Vitesse. De Arnhemmers nemen de 24-jarige Noorse middenvelder over van Haugesund. Tronstad ondertekent in Arnhem een contract tot de zomer van 2023.

Lees Meer
  8893
  3
8893
3

Arnhemmers schuwen Ajax niet op jacht naar De Kuip

Vitesse plaatste zich woensdagavond met een prima overwinning op Heracles Almelo (0-2) voor de kwartfinales van de KNVB Beker. De overwinning zorgt er in Arnhem voor dat herinneringen aan het seizoen van 2016/2017 naar boven komen.

Lees Meer
  9373
  4
9373
4

Vitesse kegelt Heracles uit bekertoernooi

Vitesse heeft voor het tweede seizoen op rij Heracles Almelo uitgeschakeld in het KNVB-bekertoernooi. De Arnhemse club zegevierde in Twente met 2-0. In oktober 2018 was de uitslag hetzelfde.

Bron: Telegraaf
Lees Meer
  9011
  0
9011
0

Kijktip: Nachtdieren

In Nachtdieren gaat Ryanne van Dorst op zoek naar het mysterie van de nacht. Wie zijn er nog wakker; welke mensen kúnnen niet slapen en welke mensen wíllen niet slapen?

Lees Meer
  9307
  0
9307
0

Spelersnaam maakt op shirt plaats voor sponsornaam

De spelersnaam verdwijnt van het shirt van Vitesse. Op de rug van de tricots van de Arnhemse club prijkt voortaan een sponsornaam. Het bedrijf Waterontharder.com heeft zich aan de eredivisionist verbonden.

Lees Meer
  9211
  2
9211
2

De erfenis van Slutsky

De vijfde periode van Edward Sturing als trainer van Vitesse begon afgelopen week in het Portugese Alcantarilha, waar hij zijn stempel heeft proberen te drukken op de groep die zo'n wisselvallige eerste seizoenshelft kende. „We hebben hard gewerkt, maar iedereen is wel fit mee teruggekeerd en dat is heel belangrijk. Op zo'n trainingskamp moet je altijd oppassen dat je een groep niet overbelast", aldus Sturing, die zijn ploeg momenteel op Papendal voorbereidt op de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard, waarmee zaterdag de tweede seizoenshelft voor Vitesse van start gaat.

Lees Meer
  9132
  2
9132
2

Laatste reacties

Voorlopig nog geen duidelijkheid ️
17 mei 2024
Schiet maar op
RIP Richard Wien
09 april 2024
RIP
RIP Richard Wien
15 maart 2024
RIP Maat! Gone but never forgotten
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Mooie tijden beleefd helaas mocht ook jij niet oud word...
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

12 Leden
26 Bezoekers