Niet ingelogd

Inloggen Nieuw account

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Ajax biedt 20m op Ødegaard

Mocht Ajax daadwerkelijk Martin Ødegaard willen kopen, dan hoeft het van Real Madrid, Ødegaards daadwerkelijke werkgever, niet de hoofdprijs te betalen. 

Gisteren meldde Mike Verweij, journalist bij de krant, al dat Ajax meer interesse in de twintigjarige Noor heeft dan gedacht of dat de situatie rondom een mogelijke transfer veranderd is. Dat laatste lijkt nu het geval, want tijdenlang werd er gesproken over een mogelijke transfersom van rond de twintig miljoen euro en dat is nu van de tafel. Real Madrid biedt nu namelijk een opening, waardoor Ajax de talentvolle middenvelder voor een aanzienlijk lager bedrag kan kopen. Hoe hoog dit bedrag is, is niet bekend.

Ødegaard speelt dit seizoen op huurbasis bij Vitesse en stond dinsdagavond in de Johan Cruijff ArenA tegenover misschien wel zijn nieuwe werkgever. Ploeggenoot Thulani Serero, zelf oud-Ajacied, snapt wel waarom Ajax interesse in de Noor heeft. 'Hij kan het zeker aan. Als ik Ajax was, zou ik hem proberen te kopen, want Martin is een geweldige voetballer.'

Update - 10.35 uur (25 april 2019) - 'Real wil Ødegaard niet verkopen'
De kans dat Real Madrid akkoord gaat met een transfer van Martin Ødegaard is nihil volgens Marca. De Spaanse grootmacht wil het talent niet verkopen nu de Noor zijn kwaliteiten echt begint te etaleren. Wel zou een verhuur aan Ajax tot de mogelijkheden behoren, denkt het Spaanse medium. De uiteindelijke beslissing zal aan het einde van het seizoen genomen worden.

Update II - 7.05 uur (29 april 2019) - 'Tweejarige huurperiode Ødegaard een optie'
Real Madrid is bereid Martin Ødegaard te verhuren aan Ajax. In principe voor één seizoen, maar bij wijze van hoge uitzondering staan de Madrilenen er zelfs voor open om de Noor voor twee seizoenen te verhuren aan de Amsterdammers. Dat meldt De Telegraaf. Een koopovereenkomst is alleen mogelijk als Real Madrid een terugkoopoptie krijgt. In dat geval kan de Spaanse topclub Ødegaard voor een vooraf vastgesteld bedrag terugkopen mocht dat het willen. De onderhandelingen tussen Ajax en Real Madrid zouden één dezer dagen van start gaan.

Update III - 16.20 uur (2 mei 2019) - 'Ajax legt bod van 20m neer bij Real'

Volgens het Spaanse AS heeft Ajax een bod van twintig miljoen euro neergelegd bij Real Madrid voor Martin Ødegaard. De Noorse middenvelder, die nu op huurbasis voor Vitesse speelt, moet de Amsterdammers komen te versterken. Real Madrid zou echter niet enthousiast zijn over een definitieve verkoop, tenzij er een schappelijke terugkoopclausule wordt afgesproken. Dit zou zijn meegenomen in het voorstel. 

Bron: ajaxshowtime

 

Reacties 1

Kirsten op donderdag 02 mei 2019 20:53

Kut zooi

Kut zooi
Gast
zaterdag 09 december 2023

Laatste reacties

Hollywood aan de Rijn
15 november 2023
Ben er ook heel bang voor
Hollywood aan de Rijn
14 november 2023
Dan gaan we naar de klote
Grote problemen voor Vitesse
05 oktober 2023
Altijd gezeik hier
In loving memory
25 september 2023
RIP Erik Peters ☆♡
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

5 Leden
25 Bezoekers