Bazoer weggestuurd bij training Vitesse na 'handgemeen' met Grot

ARNHEM - Vitesse-middenvelder Riechedly Bazoer is woensdag weggestuurd van de training. Dat gebeurde na een 'handgemeen' met zijn ploeggenoot Jay-Roy Grot. Vitesse bevestigt het voorval, maar kan er verder nu niet over uitweiden.

Bazoer en Grot zouden ruzie met elkaar hebben gekregen tijdens een partijspel. Beide spelers moesten door hun teamgenoten uit elkaar gehouden worden. Bazoer schold vervolgens Grot de huid vol en werd door de technische staf weggestuurd.

'Fuck off'

Volgens toeschouwers van de training gaf de middenvelder zijn medespeler nog een grote mond en zei hij: 'Ik pak jou nog wel in de kleedkamer'. Nadat de middenvelder werd weggestuurd, zou hij ook nog tegen Slutskiy hebben gezegd: 'Fuck off, I don't want to play for your team.'

Het is niet bekend of er verder nog sancties aan het voorval hangen voor beide spelers.

Niet blij

Bazoer kent een moeizaam begin bij Vitesse. Na een succesvolle eerste wedstrijd tegen Ajax belandde de middenvelder al eens op de bank.

Nu heeft hij bij de Arnhemmers een verdedigende rol op het middenveld, iets waar de ex-Ajacied ook niet per se blij mee is. Zaterdag na de uitwedstrijd bij VVV zei hij al: 'Ik ben eigenlijk een speler die dichtbij de goal moet spelen.' 

 

Reacties 2

Gast - Tim op vrijdag 25 oktober 2019 10:11

Laat em lekker optyfen

Laat em lekker optyfen
Zuid op zondag 27 oktober 2019 10:50

Al met al weer klassic Vitesse ?

Al met al weer klassic Vitesse ?
Gast
woensdag 05 augustus 2020

Scoreboard

Partner

Zoeken

Groepen

Laatste reacties

Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

4 Leden
47 Bezoekers