Chelsea verhuurt Piazon voor zevende keer

Het is maandag 2 september 2019 en dat betekent dat Nederlandse clubs tot vanavond twaalf uur de tijd hebben om spelers te huren, kopen en verkopen. Voor Vitesse wordt het een mogelijk een spannende laatste dag van de transferperiode.

23.46 uur: Lucas Piazon wordt opnieuw verhuurd door Chelsea. De voormalig speler van Vitesse gaat aan de slag bij Rio Ave. De Portugese club is al de zevende werkgever waar de Braziliaan aan wordt verhuurd.

23.00 uur: Adnane Tighadouini kan transfervrij op zoek naar een nieuwe club. Het contract van de oud-speler van Vitesse bij Malaga CF is verscheurd, dat meldt Voetbal International.

19.06 uur: Kevin Diks speelt de rest van het seizoen in Denemarken. De oud-speler van Vitesse wordt door Fiorentina verhuurd aan Aarhus, dat meldt Voetbal International.

18.29 uur: Karavaev maakt definitief de overstap van Vitesse naar Zenit Sint-Petersburg. Lees meer

14.13 uur: Nouha Dicko staat in de belangstelling van Vitesse, zo weet De Gelderlander te melden. De club uit Arnhem wil de 27-jarige aanvaller voor een seizoen huren van Hull City. De spits uit Mali is in beeld door de blessures van Charley Musonda en Hilary Gong.

Bron: vitesseinside

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 12 november 2019

Captcha afbeelding

Laatste reacties

nikos demis santi Bazoer gaat zijn demonen te lijf
11 november 2019
Zo waneer ga jij keer voetballen over paart getrokken n...
nikos demis santi Warming-up: Vitesse - FC Groningen
11 november 2019
Opritten met die komiek als trainer en neem Bert en ern...

Recent online