Niet ingelogd

Inloggen Nieuw account

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Crisis bij Vitesse: "Er wordt geruzied, er wordt geklaagd"

Vitesse draait momenteel erg slecht in de Eredivisie. De Arnhemmers hebben vier keer achter elkaar verloren en zijn afgezakt naar de vijfde plek in de Eredivisie. Leonid Slutsky en Keisuke Honda geven toe dat Vitesse in een diep dal verkeert.

"Dit is een heel pijnlijke situatie", zei de trainer na afloop van de 2-0 nederlaag tegen Sparta Rotterdam. "Vier nederlagen op een rij, dat heb ik in mijn professionele carrière nog niet eerder meegemaakt", vervolgt de Rus.

Hij wordt geciteerd door De Telegraaf, dat spreekt van 'een dikke crisis'. De oefenmeester maakt zich geen zorgen over zijn positie bij Vitesse. "Ik maak me nooit zorgen over mezelf, het enige waar ik me druk om maak is het team en hoe we uit deze situatie kunnen komen."

Slutsky deed tijdens het duel met Sparta een beroep op Honda, die zijn rentree maakte op de Nederlandse velden. De routinier uit Japan kon echter niet imponeren leek een conditionele achterstand te hebben.

"Ik ken mezelf en ik weet dat ik het team kan helpen, maar ik ben niet God. Ik kan het niet alleen. Ik moet focussen op wat ik kan doen", zegt Honda.

De 98-voudig international ziet dat er geen vertrouwen in het elftal zit. "Het lukt ons momenteel niet om in onze filosofie te geloven. Er wordt geruzied, er wordt geklaagd. Ik heb dit soort situaties vaker meegemaakt."

"En ik ben ervan overtuigd dat we hier uit kunnen komen, als we er samen onze schouders onder blijven zetten. Ik denk zelfs dat we dit probleem volgende week al op kunnen lossen."

Bron: Fok.nl

 

Reacties 3

Kirsten op maandag 25 november 2019 21:22

Komt allemaal wel goed

Komt allemaal wel goed
Suzanne Kooij op maandag 25 november 2019 22:00

Ik hoop het.

Ik hoop het.
Zuid op donderdag 28 november 2019 21:16

Komt allemaal goed dames 😁 😘

Komt allemaal goed dames 😁 😘
Gast
donderdag 28 maart 2024

Laatste reacties

RIP Richard Wien
15 maart 2024
RIP Maat! Gone but never forgotten
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Mooie tijden beleefd helaas mocht ook jij niet oud word...
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Weer een echte!
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Sterkte allemaal
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

5 Leden
33 Bezoekers