By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Door corona is het behelpen: "Complete staf valt weg"

Het is behelpen bij Vitesse, waar van de week liefst acht mensen positief werden getest. Ondanks alles probeert de club zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het duel met Sparta op zaterdagavond. Volgens verdediger Danilho Doekhi staat alles bij de club even op zijn kop bij de club.

De 22-jarige wist even niet wat hem overkwam toen acht man uit de staf in quarantaine moestsen. Daardoor is Edward Sturing voor even de hoofdcoach, met Nicky Hofs, Tim Cornelisse en technisch directeur Johannes Spors voor even als assistenten.

"Al maandenlang is iedereen bezig om corona bij de club weg te houden. De hele voorbereiding gebeurt er niets schokkends. En dan dit", blikt Doekhi terug op de rumoerige dagen tegenover De Gelderlander. "Voor de wedstrijd tegen RKC viel assistent Joseph Oosting weg. Dat kregen wij goed mee. Maar de impact was nog minimaal. Na het weekeinde kwam alles in een stroomversnelling. Nu valt de complete staf weg."

De Airborne-wedstrijd, een duel ter herdenken aan de Slag om Arnhem, krijgt daardoor een extra ander tintje. Bang voor de afgelasting was Doekhi niet. "Een wedstrijd wordt niet snel afgelast. Heb je dertien man, inclusief een keeper, dan moet je spelen. Gaan steden op slot, dan verhuizen we met alles naar een andere stad."

Bron: FC Update

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 23 januari 2021

Laatste reacties

Video's - Ultra Fanatiek
07 oktober 2020
Lekker
Video's - Ultra Fanatiek
07 oktober 2020
Lekker
Zo gaat dat in Arnhem
19 februari 2020
👌
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

9 Leden
22 Bezoekers