Niet ingelogd

Inloggen Nieuw account

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Fraser is klaar bij Vitesse

Vitesse-trainer Henk Fraser lijkt klaar bij Vitesse, daarmee is hij bezig aan zijn laatste halfjaar bij de Arnhemse club. 

Dat liet de trainer met meerdere uitspraken doorschemeren bij het NOS-programma Studio Voetbal.

Presentator Tom Egbers opende het gesprek met Fraser als volgt. 'Zit je lekker daar?', de trainer reageerde als volgt. 'Laat ik voorop stellen, het is een warme club, dat compliment wil ik wel maken.'

Daarmee ging Fraser al niet 100 procent achter zijn werkzaamheden bij Vitesse staan. Dat bleek later ook toen de hoofdcoach zei dat hij het voor 95% onwijs naar zijn zin heeft bij Vitesse. Voor vijf procent dus niet, daarmee doelde de trainer ook op de bemoeienissen van de commissarissen Oyf en Merkel, waarover Omroep Gelderland al eerder berichtte. 'Ik doe gewoon mijn werk hoor, maar zij hebben mijn werk zeker niet gemakkelijker gemaakt.'

'Ik ben er voor mezelf wel uit'

De vraag of Fraser volgend jaar nog trainer van Vitesse is bleef dus niet uit. 'Ik ben er voor mezelf wel uit', zei de coach. 'Wij ook', grapte oud-Vitessenaar Pierre van Hooijdonk daarna.

Columnist Özcan Akyol, die ook aan tafel zat, ging vervolgens nog iets dieper op de antwoorden van de trainer in. 'Als jij niet meer voor je visie kan staan, is het dan klaar?' 'Ja', antwoordde Fraser.

Daarna volgde misschien wel het meest veelzeggende antwoord. Akyol vroeg: 'Is het reëel dat dat gaat gebeuren?' 'Ja,maar ik heb beloofd daar verder niet over uit te wijden.'

'Schijnvertoning'

Vitesse-supporters op Twitter waren niet blij met de vertoning van Henk Fraser bij Studio Voetbal. 'Dit is een schijnvertoning.' De naam van Peter Hyballa, die gister ook aan tafel zat bij Studio Voetbal, wordt ook al geopperd als opvolger door een enkele supporter. 


Bron:  Gld.nl

 

Reacties 2

Lexie 026 op maandag 18 december 2017 09:09
[url=https://www.gelderlander.nl/vitesse/trainer-henk-fraser-stopt-na-dit-seizoen-bij-vitesse~af966f12/]Henk Fraser stopt bij Vitesse[/url]
Lexie 026 op maandag 18 december 2017 14:57

Snap dat gelul niet van sommige. Hij heeft het prima gedaan. Dat hij wordt tegen gewerkt is typisch Vitesse. Hou eens op zeg.

Snap dat gelul niet van sommige. Hij heeft het prima gedaan. Dat hij wordt tegen gewerkt is typisch Vitesse. Hou eens op zeg.
Gast
donderdag 28 september 2023

Laatste reacties

In loving memory
25 september 2023
RIP Erik Peters ☆♡
Zo gaat dat in Arnhem
15 januari 2022
Haha lekker
Video's - Ultra Fanatiek
07 oktober 2020
Lekker
Video's - Ultra Fanatiek
07 oktober 2020
Lekker
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

13 Leden
19 Bezoekers