By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Gözübüyük: "Bakkie doen met meneer Slutsky"

Serdar Gözübüyük is van plan om tijdens het aanstaande voetbalseizoen 'een bakkie te doen' met Leonid Slutsky. De Russische trainer van Vitesse zorgde in april voor commotie door Gözübüyük 'de slechtste scheidsrechter ter wereld' te noemen, na een clash met PSV in het Gelredome. 

De tirade van Slutsky werd door de aanklager betaald voetbal bestraft met één duel schorsing. Een paar maanden later verbaast Gözübüyük zich vooral over het incident. "Ik snap nooit waarom mensen voor hun frustratie de media gebruiken. Of je nou gelijk hebt of niet. Gaat dat situaties terugdraaien? Ik vind bijvoorbeeld Dick Advocaat daar een topper in. Als er iets was, dan kwam hij dat melden, desnoods in de kleedkamer, maar niet waar een camera draaide", zegt hij in gesprek met Voetbal International.

"Dat verhaal over dat ik Slutsky geen hand gaf, klopt niet. Ik heb nota bene op het veld nog zijn assistent die langs me liep een hand gegeven en meer dan tien minuten met Bryan Linssen staan praten."

Bakkie doen
De coach heeft zich nooit verontschuldigd bij de arbiter. "Nee, ik heb niets gehoord. Wat moet ik hier verder over zeggen? Ik kom met veel plezier bij Vitesse. Ik ken mensen die daar al jaren werken, ik ken mensen van de jeugdopleiding en dat zijn allemaal fantastische mensen."

"Ik zie het maar als een incident. In het nieuwe seizoen ga ik wel een bakkie doen met meneer Slutsky. Of een mooi rapnummer samen opnemen, haha."

Bron: voetbalprimeur

 

Reacties 2

De Aftrap op woensdag 24 juli 2019 18:15

Mafkees

Mafkees
Anoek Tuncer op donderdag 08 augustus 2019 22:48

Sukkeltje

Sukkeltje
Gast
dinsdag 11 augustus 2020

Scoreboard

Partner

Zoeken

Groepen

Laatste reacties

Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

9 Leden
36 Bezoekers