Niet ingelogd

Inloggen Nieuw account

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Grote problemen voor Vitesse

Er zijn 'ernstige complicaties' opgetreden rond de beoogde overname van Vitesse door de Common Group, meldt De Telegraaf. Er is een groot financieel gat ontstaan, omdat Sam Helmy - compagnon van Coley Parry - is afgehaakt.

Met Helmy is ook de grote Egyptische financier die de deal mogelijk zou maken afgehaakt, klinkt het. Helmy hengelde het leeuwendeel van de financiering binnen. Plots moet Parry, die dertien maanden geleden door Vitesse gepresenteerd werd als beoogde eigenaar, de overname solistisch rondmaken. 'De financiering door een lid van de Sawiris-familie, de rijkste familie van Egypte, was een belangrijke kurk waar de deal op dreef, maar die is Parry nu kwijt', schrijft de krant.

'De financier uit Egypte weigerde de door de KNVB vereiste openheid van zaken te geven over de financiële handel en wandel en heeft zich in navolging van Helmy teruggetrokken uit het project, melden bronnen rond de Common Group. Daarmee heeft Parry een gigantisch probleem.' Het gaat namelijk om geld dat voor een deel al is uitgegeven om Vitesse vorig seizoen en dit seizoen draaiende te houden.

De goedkeuring van de KNVB van de overname lijkt 'verder weg dan ooit'. Parry moet op zeer korte termijn nieuwe investeerders vinden, maar de vraag rijst of Vitesse daarop kan wachten. De acute bedreigingen stapelen zich op voor de Arnhemmers. Zo dreigt ING de bankrekening van Vitesse al stop te zetten.

Bron: voetbalprimeur.nl

 

Reacties 1

Jos Derksen op donderdag 05 oktober 2023 10:24

Altijd gezeik hier

Altijd gezeik hier
Gast
woensdag 17 juli 2024

Chatbox

Partner

Zoeken

Groepen

Laatste reacties

Voorlopig nog geen duidelijkheid ️
17 mei 2024
Schiet maar op
RIP Richard Wien
09 april 2024
RIP
RIP Richard Wien
15 maart 2024
RIP Maat! Gone but never forgotten
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Mooie tijden beleefd helaas mocht ook jij niet oud word...
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

7 Leden
49 Bezoekers