By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Leegloop dreigt bij Vitesse

Het is nog onduidelijk wie de nieuwe trainer van Vitesse wordt, maar één ding is zeker: de definitieve opvolger van Leonid Slutsky moet in Arnhem gaan bouwen aan een nieuw elftal.

© Pro Shots

Slutsky stapte onlangs zelf op na vijf nederlagen op rij, maar de prestaties zijn niet de enige bron van zorg in Arnhem. Enige lijn is er allang niet meer te ontdekken in het beleid van de club. De visie is spelers beter maken en talenten klaar te stomen. Het verdienmodel zou hem in de transfers moeten zitten. Wie de basiself van Vitesse tegen Feyenoord kritisch bekeek, zal echter gezien hebben dat de club nauwelijks nog waarde op het veld heeft staan. Net zoals er van de veelgeroemde academie weinig vruchten zijn geoogst. Tegen Feyenoord stond er slechts één speler uit de eigen jeugd op het veld.

Doelman Remko Pasveer is 35 en bezig aan zijn laatste contractjaar. De verdediging telt een huurling van PSV (Armando Obispo), terwijl hardloper Max Clark geen kaskraker is. De enige die nog wat geld zou kunnen opleveren, is de jonge Danilho Doekhi. Resteert Julian Lelieveld, die uit zijn contract loopt. Op het middenveld zijn daar dan in elk geval nog Matus Bero en Riechedly Bazoer, die samen voor een slordige vier miljoen werden aangekocht en doorlopende contracten hebben. Naast hen staat de transfervrije Navarone Foor, die na dit seizoen ook gratis de deur uit loopt.

Voorin lopen aanvoerder Bryan Linssen (foto) – hij kondigde zijn vertrek onlangs al aan in gesprek met VI – en Tim Matavz uit hun contract en vertrekken dus ook voor niets. De derde aanvaller Nouha Dicko is gehuurd van Hull City. Invaller Jay-Roy Grot is gehuurd van Leeds United, terwijl de andere invaller Keisuke Honda over een paar maanden ook weer gratis de deur uitloopt. Een talent als Thomas Buitink (19), die wel waarde heeft voor de club, moet op de bank blijven zitten. Dit tot grote woede van het publiek dat de naam van de zelfopgeleide aanvaller steeds harder scandeert.

Door: Iwan van Duren | Bron: VI | © Pro Shots

 

Reacties 3

Rob IJzerman op woensdag 11 december 2019 17:15

Geen beleid is ook beleid zullen ze wel denken bij Vitesse....manmanman, niet te filmen!

Geen beleid is ook beleid zullen ze wel denken bij Vitesse....manmanman, niet te filmen!
Velp Zuid op woensdag 11 december 2019 18:38

Od niet 🤦‍♂️

Od niet 🤦‍♂️
nikos demis santi op zaterdag 28 december 2019 08:16

Het wordt berd van Marwijk of Peter bozz

Het wordt berd van Marwijk of Peter bozz
Gast
donderdag 24 september 2020

Scoreboard

Programma Vitesse

Ajax - Vitesse
  1.   26th sept, 2020 21:00
Vitesse - Heracles
  1.   3rd okt, 2020 16:30
ADO Den Haag - Vitesse
  1.   18th okt, 2020 14:30
Partner

Zoeken

Groepen

Laatste reacties

Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

4 Leden
19 Bezoekers