By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Linssen gaat ons verlaten na dit seizoen

Bryan Linssen (29) vertrekt na dit seizoen transfervrij bij Vitesse. De aanvoerder van de Arnhemmers beschikt over een aflopende verbintenis in het GelreDome en is toe aan een nieuwe uitdaging. Die heeft hij overigens nog niet gevonden, toch staat zijn keuze al vast. "Ik heb het met mijn zaakwaarnemer Patrick van Diemen besproken en hij weet wat ik wil."

Dat vertelt hij tegenover Voetbal International. Gissen naar wat hij graag zou willen, daar werkt Linssen niet aan mee. "Je weet dat ik het toch niet uitspreek. Dan ga ik dingen op gang brengen, daar hou ik niet van. Je verdient iets op het veld en niet met woorden", aldus de buitenspeler van de Arnhemmers, die wordt serieus gelinkt aan Feyenoord - de tegenstander van komend weekend.

Lees ook: Linssen denkt hardop na over buitenlands avontuur

Desondanks wil hij ook niet ingaan op de naam van die club. Linssen was eerder actief bij Fortuna Sittard, MVV, VVV-Venlo, Heracles Almelo, FC Groningen en is nu bezig aan zijn derde seizoen bij Vitesse, waar hij een belangrijke kracht is geworden de laatste jaren. Hij maakte eerder er ook al geen geheim nog eens graag een stap te willen maken.

Afgelopen zomer dacht Linssen ook al serieus aan een vertrek bij Vitesse en leek hij op weg naar de uitgang. Toen kwam er echter geen club voor de buitenspeler, die dit seizoen in vijftien duels achtmaal scoorde en drie assists gaf. De recentelijk trainersontwikkelingen staan volgens Linssen buiten zijn beslissing.

Bron: FC Update | Foto: voetbalprimeur

 

Reacties 1

nikos demis santi op zondag 08 december 2019 08:39

En wat denk hij .om hoger op te komen whahahahaha zit op zijn nievau meer ook niet

En wat denk hij .om hoger op te komen whahahahaha zit op zijn nievau meer ook niet
Gast
zondag 09 augustus 2020

Scoreboard

Partner

Zoeken

Groepen

Laatste reacties

Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

4 Leden
15 Bezoekers