Niet ingelogd

Inloggen Nieuw account

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

'Nog lang niet klaar' voor clash met Ajax

Vitesse is 'nog lang niet klaar' voor het competitieduel met Ajax van volgende week zaterdag. Dat concludeert dagblad de Gelderlander op basis van de oefenwedstrijd tegen Sivasspor (1-1) van woensdagavond. 

'De gebrekkige fitheid van een aantal spelers baart zorgen', schrijft de krant. 'Zo zijn Charly Musonda en Oussama Tannane de beoogde buitenste middenvelders, maar zij kunnen net één helft volmaken.'

Tegen het Turkse Sivasspor maakten de Arnhemmers weinig indruk. Zes duels tijdens de oefencampagne leverden in totaal drie nederlagen, twee remises en één overwinning op. Aanstaande zondag wacht tegen het Bayer Leverkusen van trainer Peter Bosz de laatste test. Zes dagen later komt kampioen Ajax op bezoek in het Gelredome.

"Ik ben niet bang voor Ajax", zei trainer Leonid Slutsky woensdagavond. "We hebben een aantal nieuwe spelers in de ploeg, nog niet iedereen is helemaal fit. Een topteam als Ajax is daarom niet de beste eerste tegenstander. Maar misschien kunnen we met emotie veel compenseren. Iedereen wil tegen Ajax op z'n best presteren."

"Sommige spelers moeten nog beter in vorm komen en we moeten elkaar beter begrijpen. Iedere coach komt tijd tekort voor het seizoen. Al heb je een voorbereiding van vijf maanden, je wil altijd nog één week meer." 

Bron: voetbalprimeur

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 26 april 2024

Laatste reacties

RIP Richard Wien
09 april 2024
RIP
RIP Richard Wien
15 maart 2024
RIP Maat! Gone but never forgotten
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Mooie tijden beleefd helaas mocht ook jij niet oud word...
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Weer een echte!
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

11 Leden
34 Bezoekers