'Nog lang niet klaar' voor clash met Ajax

Vitesse is 'nog lang niet klaar' voor het competitieduel met Ajax van volgende week zaterdag. Dat concludeert dagblad de Gelderlander op basis van de oefenwedstrijd tegen Sivasspor (1-1) van woensdagavond. 

'De gebrekkige fitheid van een aantal spelers baart zorgen', schrijft de krant. 'Zo zijn Charly Musonda en Oussama Tannane de beoogde buitenste middenvelders, maar zij kunnen net één helft volmaken.'

Tegen het Turkse Sivasspor maakten de Arnhemmers weinig indruk. Zes duels tijdens de oefencampagne leverden in totaal drie nederlagen, twee remises en één overwinning op. Aanstaande zondag wacht tegen het Bayer Leverkusen van trainer Peter Bosz de laatste test. Zes dagen later komt kampioen Ajax op bezoek in het Gelredome.

"Ik ben niet bang voor Ajax", zei trainer Leonid Slutsky woensdagavond. "We hebben een aantal nieuwe spelers in de ploeg, nog niet iedereen is helemaal fit. Een topteam als Ajax is daarom niet de beste eerste tegenstander. Maar misschien kunnen we met emotie veel compenseren. Iedereen wil tegen Ajax op z'n best presteren."

"Sommige spelers moeten nog beter in vorm komen en we moeten elkaar beter begrijpen. Iedere coach komt tijd tekort voor het seizoen. Al heb je een voorbereiding van vijf maanden, je wil altijd nog één week meer." 

Bron: voetbalprimeur

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 16 oktober 2019

Captcha afbeelding

Social updates

Pinned Items
Recent Activities
 •   Lexie 026 vindt dit leuk!
  Vitesse Forum heeft zijn profielfoto bijgewerkt
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
 • Corina van Kreij is nu vrienden met Justin Sangers
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Er zijn hier nog geen activiteiten

Groepen

Laatste reacties

Zuid Feest bij speciaal Airborne-duel
22 september 2019
Uiteindelijk toch nog feest
Toon Stoned Fortuna Sittard-fans alleen welkom in uitvak Vitesse
21 september 2019
Beetje overdreven maar wellicht nodig


Recent online