Niet ingelogd

Inloggen Nieuw account

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Ontslag is niet aan de orde

Leonid Slutsky maakt zich nog niet druk om zijn toekomst bij Vitesse. De Arnhemmers werken toe naar het competitieduel tegen SC Heerenveen en de druk op de Russische oefenmeester neemt alsmaar toe. Slutsky zelf blijft er rustig onder.

Op de training van Vitesse liet captain Bryan Linssen al weten dat het tijd was voor de spelers om voor Slutsky door het vuur te gaan, maar zelf blijft de Rus kalm. "We hebben meer punten dan vorig jaar na 14 wedstrijden", benadrukt de ervaren oefenmeester in gesprek met Omroep Gelderland. "En ook in vergelijking met twee jaar geleden."

Die statistieken zorgen ervoor dat Slutsky zich geen zorgen maakt om een eventueel ontslag. "We hebben dit seizoen de beste competitiestart gehad in de geschiedenis van de club", laat hij optekenen. "Op de ranglijst nemen we een normale positie in en we strijden nog steeds voor de beoogde plaatsen. We zitten niet in degradatienood en daarom is de wedstrijd vrijdag ook niet cruciaal."

Na vier nederlagen op rij is Vitesse afgezakt naar de vijfde plaats in de Eredivisie. Nummer drie PSV staat vier punten voor op de Arnhemmers, terwijl AZ als nummer twee met negen punten meer al uit zicht is voor Slutsky en zijn ploeg.

Bron: voetbalprimeur.nl

 

Reacties 2

Zuid op donderdag 28 november 2019 21:15

Komt allemaal goed 😁

Komt allemaal goed 😁
Siek83 op vrijdag 29 november 2019 22:37

Tja....

Tja....
Gast
vrijdag 19 april 2024

Laatste reacties

RIP Richard Wien
09 april 2024
RIP
RIP Richard Wien
15 maart 2024
RIP Maat! Gone but never forgotten
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Mooie tijden beleefd helaas mocht ook jij niet oud word...
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Weer een echte!
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

6 Leden
15 Bezoekers