Niet ingelogd

Inloggen Nieuw account

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Van der Werff: Verlenging of het buitenland

​Maikel van der Werff verkeert in een onzekere positie bij Vitesse. De verdediger, die maandag zijn dertigste verjaardag viert, staat open voor een langer verblijf in Arnhem, maar de club maakt geen haast om zijn aflopende contract te verlengen.

"Tijdens de winterstop hebben we gezeten en daarna niet meer", reageert Van der Werff in gesprek met Omroep Gelderland. "Of dat iets zegt? Geen idee, we zien het wel. Ik sta zelf open voor verlenging. En ik sta ook open voor een andere uitdaging of een avontuur in het buitenland. Maar voorlopig focus ik me op de wedstrijd van zaterdag en de duels die daarna nog komen."


De aanvoerder van Vitesse wil weinig kwijt over zijn onzekere situatie in het Gelredome. "Ik wil het seizoen hier gewoon goed afsluiten en dan zien we wel waar we staan. We moeten de play-offs halen en dat gaat ook gebeuren. Ja, daar ben ik van overtuigd. Ik zeg dat op basis van onze mentaliteit en de wedstrijden die we hebben gespeeld. Daar zaten ook goede tussen zoals tegen PSV en AZ."

Van der Werff kwam dit seizoen negentien competitieduels in actie. Daarin scoorde hij drie keer en gaf hij twee assists. Trainer Leonid Slutsky hoopt dat de mandekker blijft. "De contracten van Alexander Büttner en Maikel lopen allebei af. Ik zou ze allebei graag willen behouden. Maar daar ga ik niet over, dat is de clubleiding die daarover beslist."


Bron: voetbalprimeur.nl​

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 18 juni 2024

Wedstrijd EK 2024

Partner

Zoeken

Groepen

Laatste reacties

Voorlopig nog geen duidelijkheid ️
17 mei 2024
Schiet maar op
RIP Richard Wien
09 april 2024
RIP
RIP Richard Wien
15 maart 2024
RIP Maat! Gone but never forgotten
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Mooie tijden beleefd helaas mocht ook jij niet oud word...
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

8 Leden
21 Bezoekers