By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Sloetski zet verse krachten in tegen De Graafschap

Vitesse krijgt voor de eerste ronde van de KNVB-beker een ander gezicht. Coach Leonid Sloetski zet dinsdagavond verse krachten in tegen De Graafschap. Thomas Hajek, Julian Lelieveld en Thomas Buitink starten in GelreDome. Riechedly Bazoer zit na zijn verbanning op de bank.

Thomas Buitink voor Vitesse in duel met Adam Maher van FC Utrecht. © VI Images

Sloetski wijzigt zijn team tegen de eerstedivisionist uit Doetinchem om meerdere redenen. De Russische coach wijst op 'het gevaar van overbelasting'. Daarom wil hij Tim Matavz en Armando Obispo sparen. ,,Zij hebben naast de competitiewedstrijden ook interlandperiodes gehad", stelt de coach. ,,Dan is rust ook welkom."

Linssen afwezig

Bij Vitesse is verder niet iedereen okselfris. Nouha Dicko heeft last gehad van hamstringklachten. De Frans-Malinees is wel hersteld en kan tegen De Graafschap starten. Bryan Linssen kampt met licht fysiek ongemak. De Limburger heeft voor het duel met De Graafschap niet getraind.

,,Dan kan je ook niet spelen", zegt Sloetski. ,,Met het ritme van zaterdag en dinsdag met wedstrijden op elkaar hebben spelers soms te weinig hersteltijd."

Lamprou in de goal

Sloetski neemt het duel met De Graafschap 'bloedserieus'. Hij heeft de Superboeren zelf bekeken. De Rus kiest in het doel wel voor Kostas Lamprou.

,,We hebben vorig jaar zo ook gewerkt met Pasveer (als keeper in de beker, red.) en Eduardo. Lamprou geniet alle vertrouwen. Hij heeft in oefenduels ritme behouden. Hij gaat nu keepen."
Scherp

Sloetski verwacht een scherp Vitesse. ,,Uiteindelijk gooi ik de boel ook niet helemaal door elkaar. Er zijn een paar veranderingen in de opstelling. Er staat nog steeds een heel goed elftal. De beker is absoluut geen decor voor experimenten. De spelers die er staan, hebben allemaal de kwaliteit voor het basisteam. Alleen spelen ze niet altijd."

Het duel tussen Vitesse en De Graafschap begint om 18.30 uur.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Lamprou; Lelieveld, Doekhi, Hajek, Clark; Dasa, Bero, Foor, Grot; Buitink, Dicko.

Bron: Gelderlander

 

Reacties 1

Gast - Clarissa op maandag 28 oktober 2019 18:28

Beter winnen ze morgen

Beter winnen ze morgen
Gast
donderdag 24 september 2020

Scoreboard

Programma Vitesse

Ajax - Vitesse
  1.   26th sept, 2020 21:00
Vitesse - Heracles
  1.   3rd okt, 2020 16:30
ADO Den Haag - Vitesse
  1.   18th okt, 2020 14:30
Partner

Zoeken

Groepen

Laatste reacties

Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

13 Leden
28 Bezoekers