Slutsky kan alweer aan de slag in Athene

Leonid Slutsky gaat naar alle waarschijnlijkheid weer snel aan de bak na zijn zelfgekozen vertrek bij Vitesse. De ex-bondscoach van Rusland zou bezig zijn met een vertrek naar het Griekse AEK Athene.

Volgens het Russische medium Sports.ru zijn de onderhandelingen tussen beide partijen al gaande. De Griekse kampioen van 2018 heeft Nikos Kostenoglou nog onder contract staan, maar lijkt niet tevreden over diens prestaties: AEK haalde één punt uit zijn laatste drie wedstrijden en staat vijfde in de competitie, op tien punten van koplopers Olympiakos Piraeus en PAOK Saloniki. De beleidsbepalers van AEK hebben naar verluidt al gesproken met de belangenbehartigers van Slutsky: of de Rus zelf al in gesprek is geweest met de Grieken, is niet duidelijk.

Slutsky zat vrijdagavond voor het laatst bij Vitesse in de dug-out. De Arnhemmers leden op bezoek bij sc Heerenveen hun vijfde competitienederlaag op rij en de trainer trok na afloop de conclusie dat hij niet voor een ommekeer zou kunnen zorgen. Joseph Oosting is inmiddels bedoemd tot diens opvolger ad interim.

Bron: voetbalprimeur.nl


 

Reacties 2

Tanja Wullink op woensdag 04 december 2019 23:27

Verrassend zeg

Verrassend zeg
Gast - Eric op donderdag 05 december 2019 11:26

Alsof hij het wist

Alsof hij het wist
Gast
vrijdag 24 januari 2020

Scoreboard

Programma Vitesse

Vitesse - FC Emmen
  1.   26th jan, 2020 12:15
Den Haag - Vitesse
  1.   1st feb, 2020 18:30
FC Groningen - Vitesse
  1.   8th feb, 2020 18:00
Partner

Zoeken

Groepen