Niet ingelogd

Inloggen Nieuw account

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Spelersnaam maakt op shirt plaats voor sponsornaam

De spelersnaam verdwijnt van het shirt van Vitesse. Op de rug van de tricots van de Arnhemse club prijkt voortaan een sponsornaam. Het bedrijf Waterontharder.com heeft zich aan de eredivisionist verbonden.

De keuze van de sponsornaam op de rug is een puur financiële overweging. 'De beslissing is na een zorgvuldige afweging tot stand gekomen', verklaart Vitesse. 'De inkomsten dragen substantieel bij aan het financieel beter in balans komen.'

Een betere balans in uitgaven en inkomsten is bij Vitesse een opdracht van clubeigenaar Valeri Oyf. De eredivisionist overlegt over het boekjaar 2017-2018 een verlies van 16,5 miljoen euro. Op bedrijfslasten van 31 miljoen. De Russische eigenaar dekt die verliezen en wil die vanzelfsprekend terugbrengen.

Toekomst Vitesse

Commercieel directeur Olivier Smit van Vitesse is daarom verheugd met de deal. ,,We zijn erg blij dat we op commercieel vlak grote stappen blijven maken", stelt hij.

,,De overeenkomst zorgt voor een substantiële bijdrage aan de continuïteit en daarmee ook aan de toekomst van onze club. Daarnaast sluit ik allerminst uit dat waterontharder.com in een andere rol, ook langer aan de club betrokken blijft dan alleen het komende half jaar."

Televisiereclame

Julio Rosier is de directeur van het bedrijf. ,,De meeste mensen kennen ons waarschijnlijk van de tv-reclames. Wij waren op zoek naar een doeltreffende en efficiënte manier om een breder publiek aan te spreken. We kijken met veel plezier uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking biedt."

De sponsornaam op de achterzijde van het shirt komt geldt uitsluitend voor de shirts die bij het eerste elftal worden gedragen. Supporters kunnen nog altijd een naam achterop het shirt laten drukken.

Bron/foto: gelderlander.nl

 

Reacties 2

Arie Blokzijl op vrijdag 17 januari 2020 15:19

Zo jammer dit

Zo jammer dit
Job van Veluw op zondag 19 januari 2020 09:39

Het zal wel nodig zijn

Het zal wel nodig zijn
Gast
dinsdag 18 juni 2024

Wedstrijd EK 2024

Partner

Zoeken

Groepen

Laatste reacties

RIP Richard Wien
09 april 2024
RIP
RIP Richard Wien
15 maart 2024
RIP Maat! Gone but never forgotten
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Mooie tijden beleefd helaas mocht ook jij niet oud word...
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

9 Leden
19 Bezoekers