By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Theo over vacature bij 'zijn' Vitesse: "Dan wil ik daar absoluut over praten"

Vitesse ontdeed zich afgelopen weekend van trainer Leonid Slutsky en drie van zijn Russische assistenten en zou een lijntje uit kunnen gooien naar Studio Voetbal-analist Theo Janssen. De oer-Arnhemmer is momenteel jeugdtrainer en staat open voor een functie bij het eerste elftal, verklaarde hij zondagavond.

Als hij benaderd wordt, gaat Janssen graag om de tafel. "Dan moeten ze wel iemand erbij zetten, want ik heb de papieren niet", liet hij desgevraagd weten in Studio Voetbal. "Als assistent? Dan wil ik daar absoluut over praten. Vitesse is mijn club en ik wil ooit een keer richting het eerste elftal. Dan is het ook wel afhankelijk wie de nieuwe trainer is."

Clubicoon Edward Sturing lijkt vooralsnog de aangewezen man om Slutsky op te volgen. Janssen zou de voormalig rechtsback – met wie hij als speler nog samenwerkte – graag zien terugkeren in Arnhem. "Ik denk dat het voor de club handig zou zijn om er een Nederlandse trainer op te zetten. Om in elk geval weer wat binding te krijgen met de supporters. Want dat was een beetje zoek."

Nadat Slutsky vrijdagavond zijn afscheid aankondigde, liet Vitesse weten zo snel mogelijk op zoek te willen gaan naar een hoofdtrainer. De Arnhemmers spelen zondagmiddag hun volgende wedstrijd, thuis tegen Feyenoord.

Bron: voetbalprimeur.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 27 september 2020

Scoreboard

Programma Vitesse

Vitesse - Heracles
  1.   3rd okt, 2020 16:30
ADO Den Haag - Vitesse
  1.   18th okt, 2020 14:30
Vitesse - PSV
  1.   25th okt, 2020 14:30
Partner

Zoeken

Groepen

Laatste reacties

Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

9 Leden
35 Bezoekers