By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Vader Pasveer ontsnapte aan de dood

Vitesse-doelman Remko Pasveer kijkt met een wrange nasmaak terug op het seizoen 2017/2018. De sluitpost verloor zijn basisplek in Arnhem aan Jeroen Houwen én zag zijn vader ternauwernood aan de dood ontsnappen.

Eddie Pasveer, voormalig doelman van FC Twente en De Graafschap, bleek met een aneurysma in zijn aorta te kampen en moest met spoed geopereerd worden. "De wereld klapte even helemaal dicht. Vooraf waren er geen signalen. De operatie verliep goed, maar daarna kwam mijn vader niet uit een coma. De hele familie was in paniek", blikt Pasveer junior terug in gesprek met het Algemeen Dagblad. De doelman en zijn omgeving konden uiteindelijk toch opgelucht ademhalen. "Mijn vader is ontzettend goed teruggekomen. Maar hij is niet als daarvoor. (...) Hij doet aan walking football en bezoekt weer wedstrijden. Maar alles heeft impact."

Pasveer junior zelf heeft de draad echter weer opgepakt. Vorig seizoen verdreef hij de Portugees Eduardo Carvalho onder de lat, na de zomer won hij de concurrentiestrijd van Kostas Lamprou. Pasveer viert in november zijn 36ste verjaardag, maar is nog lang niet uitgekeken op zijn leven als profvoetballer. "Ik wil tot mijn 40ste door. Man, dit is toch een geweldig leven? Zolang ik fit ben en ik kan het niveau aan - en dat gevoel heb ik nog - ga ik door."

Bron: voetbalprimeur

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 23 januari 2021

Laatste reacties

Video's - Ultra Fanatiek
07 oktober 2020
Lekker
Video's - Ultra Fanatiek
07 oktober 2020
Lekker
Zo gaat dat in Arnhem
19 februari 2020
👌
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

11 Leden
15 Bezoekers