Vader Pasveer ontsnapte aan de dood

Vitesse-doelman Remko Pasveer kijkt met een wrange nasmaak terug op het seizoen 2017/2018. De sluitpost verloor zijn basisplek in Arnhem aan Jeroen Houwen én zag zijn vader ternauwernood aan de dood ontsnappen.

Eddie Pasveer, voormalig doelman van FC Twente en De Graafschap, bleek met een aneurysma in zijn aorta te kampen en moest met spoed geopereerd worden. "De wereld klapte even helemaal dicht. Vooraf waren er geen signalen. De operatie verliep goed, maar daarna kwam mijn vader niet uit een coma. De hele familie was in paniek", blikt Pasveer junior terug in gesprek met het Algemeen Dagblad. De doelman en zijn omgeving konden uiteindelijk toch opgelucht ademhalen. "Mijn vader is ontzettend goed teruggekomen. Maar hij is niet als daarvoor. (...) Hij doet aan walking football en bezoekt weer wedstrijden. Maar alles heeft impact."

Pasveer junior zelf heeft de draad echter weer opgepakt. Vorig seizoen verdreef hij de Portugees Eduardo Carvalho onder de lat, na de zomer won hij de concurrentiestrijd van Kostas Lamprou. Pasveer viert in november zijn 36ste verjaardag, maar is nog lang niet uitgekeken op zijn leven als profvoetballer. "Ik wil tot mijn 40ste door. Man, dit is toch een geweldig leven? Zolang ik fit ben en ik kan het niveau aan - en dat gevoel heb ik nog - ga ik door."

Bron: voetbalprimeur

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 05 augustus 2020

Scoreboard

Partner

Zoeken

Groepen

Laatste reacties

Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

10 Leden
49 Bezoekers