Niet ingelogd

Inloggen Nieuw account

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Van Vitesse naar Ajax

Ajax heeft zich deze zomer versterkt met drie jeugdspelers van Vitesse. Volgens het medium van Ajax Showtime maken er naast Ajax ook enkele Vitesse-jeugdspelers de overstap naar PSV en Feyenoord.

De vijftienjarige Chahine van Bohemen is de oudste van het drietal Vitessenaren dat deze zomer overstapt naar Ajax. De verdediger zal volgend seizoen starten in Ajax O16. Naast Van Bohemen maken ook de twaalfjarigen Janairo Concincion en Juwensley Onstein de overstap naar Amsterdam. De jeugdspelers zijn niet de eerste jongelingen die deze zomer van een andere BVO de overstap naar Ajax maken. Mede daardoor werd de ingang van het veelbesproken Herenakkoord tussen Ajax, PSV, Feyenoord, AZ, FC Utrecht en Vitesse al vervroegd naar 1 juli.

Saïd Ouaali, hoofd jeugdopleiding van Ajax, legde woensdagmiddag Ajax' werkwijze uit wanneer jonge talenten van andere Eredivisie-clubs naar Ajax willen komen. 'Als spelers zelf denken dat ze bij Ajax beter kunnen worden en de overstap willen maken, dan zijn ze van harte welkom. Maar Ajax licht altijd eerst de club in over de interesse van de speler, praat erover en gaat pas daarna de onderhandeling aan. De andere club krijgt op deze manier altijd de kans om de speler te behouden.'

Bron: ajaxshowtime

 

Reacties 1

Gast - Beer-und op donderdag 04 juli 2019 13:59

Maken er een leuk verhaal van daar in Amsterdam

Maken er een leuk verhaal van daar in Amsterdam
Gast
vrijdag 19 april 2024

Laatste reacties

RIP Richard Wien
09 april 2024
RIP
RIP Richard Wien
15 maart 2024
RIP Maat! Gone but never forgotten
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Mooie tijden beleefd helaas mocht ook jij niet oud word...
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Weer een echte!
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

11 Leden
38 Bezoekers