Niet ingelogd

Inloggen Nieuw account

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Van Vitesse naar Ajax

Ajax heeft zich deze zomer versterkt met drie jeugdspelers van Vitesse. Volgens het medium van Ajax Showtime maken er naast Ajax ook enkele Vitesse-jeugdspelers de overstap naar PSV en Feyenoord.

De vijftienjarige Chahine van Bohemen is de oudste van het drietal Vitessenaren dat deze zomer overstapt naar Ajax. De verdediger zal volgend seizoen starten in Ajax O16. Naast Van Bohemen maken ook de twaalfjarigen Janairo Concincion en Juwensley Onstein de overstap naar Amsterdam. De jeugdspelers zijn niet de eerste jongelingen die deze zomer van een andere BVO de overstap naar Ajax maken. Mede daardoor werd de ingang van het veelbesproken Herenakkoord tussen Ajax, PSV, Feyenoord, AZ, FC Utrecht en Vitesse al vervroegd naar 1 juli.

Saïd Ouaali, hoofd jeugdopleiding van Ajax, legde woensdagmiddag Ajax' werkwijze uit wanneer jonge talenten van andere Eredivisie-clubs naar Ajax willen komen. 'Als spelers zelf denken dat ze bij Ajax beter kunnen worden en de overstap willen maken, dan zijn ze van harte welkom. Maar Ajax licht altijd eerst de club in over de interesse van de speler, praat erover en gaat pas daarna de onderhandeling aan. De andere club krijgt op deze manier altijd de kans om de speler te behouden.'

Bron: ajaxshowtime

 

Reacties 1

Gast - Beer-und op donderdag 04 juli 2019 13:59

Maken er een leuk verhaal van daar in Amsterdam

Maken er een leuk verhaal van daar in Amsterdam
Gast
zondag 25 februari 2024

Laatste reacties

Hollywood aan de Rijn
15 november 2023
Ben er ook heel bang voor
Hollywood aan de Rijn
14 november 2023
Dan gaan we naar de klote
Grote problemen voor Vitesse
05 oktober 2023
Altijd gezeik hier
In loving memory
25 september 2023
RIP Erik Peters ☆♡
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

13 Leden
40 Bezoekers