Niet ingelogd

Inloggen Nieuw account

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

VVV-Venlo mist clubtopscorer tegen Vitesse

VVV-Venlo moet het zaterdag tegen Vitesse stellen zonder clubtopscorer Evert Linthorst. De middenvelder - in negen duels goed voor vier doelpunten - kampt met een liesblessure, die hij opliep bij Oranje onder 20. Richard Neudecker vervangt hem. Verder houdt Robert Maaskant vast aan de spelers die twee weken geleden begonnen aan het verloren duel met PSV (4-1).

Bron: FCUpdate

"Tegen PSV hebben we behoorlijk goed gespeeld. In balbezit hebben we de juiste dingen gedaan, maar je neemt het op tegen een topploeg. Ik wil deze lijn doortrekken en daarom verander ik niets. Richard gaat dus alleen Evert vervangen", citeert De Limburger Maaskant. "Richard heeft een mindere periode gehad, maar kan nu laten zien wat hij in zijn mars heeft."

Met Vitesse ontvangt VVV de huidige nummer vier van de Eredivisie, de Venlonaren zelf staan dertiende. Ondanks die verschillen op de ranglijst ziet Maaskant mogelijkheden. "Vitesse is redelijk kwetsbaar achterin. Daar moeten wij van zien te profiteren. Ze krijgen veel doelpunten tegen uit dode spelmomenten. Daarentegen maken ze wel makkelijk doelpunten. Het is een ploeg die zomaar derde kan worden achter Ajax en PSV."

Bron: FCupdate.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 18 juli 2024

Chatbox

Partner

Zoeken

Groepen

Laatste reacties

Voorlopig nog geen duidelijkheid ️
17 mei 2024
Schiet maar op
RIP Richard Wien
09 april 2024
RIP
RIP Richard Wien
15 maart 2024
RIP Maat! Gone but never forgotten
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Mooie tijden beleefd helaas mocht ook jij niet oud word...
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

8 Leden
20 Bezoekers