We zijn er klaar voor

Aanstaande zaterdagavond speelt Vitesse al weer zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen, voor eigen publiek tegen de regerend landskampioen Ajax. Oefenmeester Leonid Slutsky stelt op het clubkanaal van de Arnhemmers dat zijn team er klaar voor is.

De Russische coach vertelt: "Het is zeker niet de makkelijkste start van de competitie. Nu gaat het echt beginnen. Ajax is voor ieder team een serieuze uitdaging. Ik hoop dat we op ons best zijn en ons maximale niveau halen." Op zondag speelde Vitesse met 1-1 gelijk tegen Bayer Leverkusen: "Leverkusen is een team van Champions League-niveau en ze speelden met hun basiself tegen ons. Het was voor ons ook de eerste keer in de voorbereiding dat we nagenoeg alle spelers tot onze beschikking hadden."

Slutsky gaat verder: "We zijn er klaar voor en ik hoop dat we nog beter kunnen worden. Er zijn na ons trainingskamp in Polen nog wat spelers bijgekomen, zoals Tannane en Bazoer. Deze wedstrijd is wel goed voor ons vertrouwen."

Doelman Remko Pasveer was eventjes geblesseerd, maar deed weer mee tegen Leverkusen: "Ik heb de afgelopen weken als voetballer meegedaan op de training, nu weer met de handen. Ik ben er goed doorgekomen en ik heb er tot nu toe geen last van. Het was een interessante wedstrijd. Leverkusen speelt een beetje zoals Ajax, dus dit was voor ons de optimale voorbereiding. Verdedigend hebben we een prima wedstrijd gespeeld. Hier kunnen we tevreden mee zijn."

Soccernews 

 

Reacties 1

Danielle Harskamp op donderdag 08 augustus 2019 19:18

Ben benieuwd naar de rest van het seizoen

Ben benieuwd naar de rest van het seizoen
Gast
dinsdag 18 februari 2020

Scoreboard

Programma Vitesse

Vitesse - PSV
  1.   23rd feb, 2020 14:30
Zwolle - Vitesse
  1.   29th feb, 2020 19:45
Vitesse - FC Twente
  1.   7th mrt, 2020 19:45
Partner

Zoeken

Groepen

Laatste reacties

Verslag: Vitesse – Ajax (beker)
15 februari 2020
Leuk geschreven!
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

9 Leden
19 Bezoekers