Weer minder seizoenkaarten verkocht

De verkoop van het aantal seizoenkaarten bij Vitesse blijft achter ten opzichte van vorig jaar. De Arnhemmers hebben bijna 8.000 jaarabonnementen verkocht. 

Vitesse had in 2018 één week voor de competitiestart ruim 10.000 seizoenkaarten verkocht. De ploeg van trainer Leonid Sloetski begint volgende week zaterdag in GelreDome aan de competitie in de eredivisie tegen landskampioen Ajax. Vitesse had in het seizoen 2018-2019 een moyenne van 15.000 fans per thuiswedstrijd.

De Graafschap

Bij De Graafschap zijn er veel minder seizoenkaarten verkocht dan een jaar geleden, maar dat heeft alles te maken met de degradatie van de Doetinchemse club naar de eerste divisie. Desondanks zijn de Superboeren niet ontevreden. 5.500 seizoenkaarten zijn er over de toonbank gegaan en daarnaast duizend sponsorkaarten. Voor De Graafschap begint de competitie op vrijdag 9 augustus met een thuiswedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden.

In de eredivisie had De Graafschap vorig seizoen een gemiddelde van 12.321 toeschouwers, een bezettingsgraad van meer dan 95 procent.

NEK

NEK, dat een teleurstellend seizoen kende in de eerste divisie, is tot nu toe ruim 5.200 seizoenkaarten kwijtgeraakt. Dat is inclusief het aantal verkochte sponsorkaarten. NEC opent op 9 augustus in De Goffert de competitie tegen FC Eindhoven. De Schijtmegenaren hadden vorig seizoen gemiddeld 8.526 mensen over de vloer bij de negentien thuiswedstrijden.

Bron:  gelderlander

 

Reacties

Vage Mike op zaterdag 27 juli 2019 09:36

Fox, kut beleid, dat soort dingen

Fox, kut beleid, dat soort dingen
Gast
zaterdag 14 december 2019

Programma Vitesse

Social updates

Pinned Items
Recent Activities
  • Annamarie Bennik is nu vrienden met Thijs Vos
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Er zijn hier nog geen activiteiten

Partner


Laatste reacties

Recent online