By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Rentree Tim Matavz uitgesteld

De rentree van Tim Matavz bij Vitesse wordt uitgesteld. De spits mist het oefenduel van de Arnhemse club met Heerenveen, woensdag in Friesland. Hij is nog niet fit genoeg. De eredivisionist mikt op een terugkeer in de competitie van de goalgetter in de laatste weken van dit seizoen.

Vitesse hoopte Matavz (30) deze week weer in wedstrijdverband terug te zien. De Sloveense international was sinds eind september uitgeschakeld door een kuitbeenbreuk. Maar een snelle terugkeer zit er niet in.

Wachten
,,Hij is gewoon nog niet zo ver", stelt coach Leonid Sloetski. ,,We gaan niet overhaast te werk. Dan wachten we nog een tijd."

Zwaar programma
Matavz wordt 'de komende weken' niet in de competitie terug verwacht. Het zware programma in april, met als extra belasting doordeweekse wedstrijden, is daarbij een complicerende factor. ,,Dan zijn extra oefenwedstrijden lastig in te plannen", zegt Sloetski.

Vitesse wil Matavz daarom vooral klaarstomen voor de finale van het seizoen. Dat betreft de laatste weken van de competitie en de play-offs, waarvoor de Arnhemse club zich nog wel moet plaatsen. Sloetski: ,,Alles eerder is meegenomen." 

Bron: sportnieuws.nl 

Foto: BSR/SOCCRATES 

 

Reacties 1

Jurgen Telkamp op dinsdag 19 maart 2019 18:30
Gast
dinsdag 01 december 2020

Scoreboard

Programma Vitesse

HHC - Vitesse
  1.   2nd dec, 2020 19:45
Partner

Zoeken

Groepen

Laatste reacties

Video's - Ultra Fanatiek
07 oktober 2020
Lekker
Video's - Ultra Fanatiek
07 oktober 2020
Lekker
Zo gaat dat in Arnhem
19 februari 2020
👌
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

6 Leden
44 Bezoekers