By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Ricky half jaar uit de roulatie door hersenaandoening

FC Basel kan zeker een half jaar niet beschikken over Ricky van Wolfswinkel. De Nederlandse aanvaller, die de voorbije weken nog in verband werd gebracht met Feyenoord, heeft een aneurysma in zijn hersenen. Van Wolfswinkel loopt daarbij groot risico op een hersenbloeding.

Van Wolfswinkel liep vorige week in de thuiswedstrijd tegen LASK Linz in de derde kwalificatieronde van de Champions League een hersenschudding op. Uit scans die in het ziekenhuis werden gemaakt kwam ook naar voren dat Van Wolfswinkel een aneurysma in zijn hersenen heeft. Dat is een uitstulping in een bloedvat van de hersenen. Dat kan leiden tot een hersenbloeding, legt de aanvaller in een videoboodschap uit.

Het aneurysma zit al langere tijd in het hoofd van Van Wolfswinkel, die een operatie moet ondergaan. Hoelang het herstel duurt, is moeilijk aan te geven. ,,Ik ben blij dat het aneurysma nu is ontdekt en niet veel later", aldus Van Wolfswinkel, die in de tweede kwalificatieronde met een doelpunt verantwoordelijk was voor de uitschakeling van PSV.

Van Wolfswinkel speelde in Nederland voor Vitesse en FC Utrecht. In het buitenland was de 30-jarige aanvaller uit Woudenberg ook actief voor Sporting Lissabon, Norwich City, Saint-Étienne en Real Betis.

Bron: AD

 

Reacties 4

Patrick Achterkamp op zaterdag 17 augustus 2019 16:25

Sterkte Ricky

Sterkte Ricky
Wim Verdouw op zaterdag 17 augustus 2019 17:26

Sterkte Ricky, hopelijk een snel en goed herstel.

Sterkte Ricky, hopelijk een snel en goed herstel.
Geert Gabriëls op maandag 19 augustus 2019 23:56

Sterkte

Sterkte
Rawi Weeber op dinsdag 20 augustus 2019 23:31

Sterkte!

Sterkte!
Gast
zondag 09 augustus 2020

Scoreboard

Partner

Zoeken

Groepen

Laatste reacties

Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

10 Leden
46 Bezoekers