By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ultrasarnhem.nl/

Vitesse versterkt zich met rechtsback Eli Dasa

Vitesse en Eli Dasa hebben de handtekeningen gezet onder een driejarig contract. De rechtsback uit Israël, die afgelopen donderdag nog voor zijn land uitkwam, komt transfervrij naar Arnhem.

Vitesse is op zoek naar een vleugelverdediger door het vertrek van Vyacheslav Karavaev. De Rus maakte op de slotdag van de transferperiode voor 8 miljoen euro de overstap naar Zenit Sint-Petersburg. De eredivisionist kon op deadline-day vervolgens geen vervanger meer vinden.

Dasa (26) voldoet aan de eisen van Vitesse. Hij is een ervaren rechtervleugelverdediger. Hij voetbalde meerdere seizoenen bij Maccabi Tel Aviv, topclub in Israël. De Israëliër is door zijn transfervrije status ook per direct beschikbaar.

Dasa is een 20-voudig international van Israël. Hij komt uit het netwerk van Mohammed Allach, technisch directeur van Vitesse. Die heeft een verleden bij Maccabi Haifa. De contacten met Dasa zijn ook gelegd met medewerking van Sheran Yeini, ex-speler van Vitesse en nu actief in Israël bij Tel Aviv.

Vitesse is nog in onderhandeling met Dasa. De Arnhemse club doet desgevraagd geen mededelingen over transferzaken.

De eredivisionist heeft voor de backplaatsen nu de beschikking over Max Clark (op links) en Julian Lelieveld. Coach Leonid Sloetski ziet in Patrick Vroegh op links een alternatief. Het talent uit eigen stal wordt de laatste weken in wedstrijden en trainingen door de trainer links achterin geposteerd.

Bron: gelderlander

 

Reacties 1

Dinant Voogd op donderdag 12 september 2019 00:05
Gast
zaterdag 23 januari 2021

Laatste reacties

Video's - Ultra Fanatiek
07 oktober 2020
Lekker
Video's - Ultra Fanatiek
07 oktober 2020
Lekker
Zo gaat dat in Arnhem
19 februari 2020
👌
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

13 Leden
16 Bezoekers